Újabb összeesküvés-elmélet van születőben. Több ufóvadász felfigyelt már a SOHO napfigyelő űrszonda felvételein látható furcsa objektumokra, amelyek a Nap körül bukkannak fel időről-időre. Némelyik a mi Holdunknál is nagyobb!

A SOHO egy 1995-ben elindított napfigyelő műhold, az ESA és a NASA közös programja. A Föld és a Nap közötti L1 Lagrange pontból végzi a megfigyeléseket. (Ez az a pont, ahol két égitest gravitációs ereje kiegyenlítődik és az ott tartózkodó tárgy viszonylagos nyugalomban marad.) A földi irányítást az amerikai Goddard Űrközpontból végzik. A felvételeit bárki visszanézheti dátum szerint, illetve különféle szűrőkön keresztül a helioviewer.org webhelyen.

soho_exterior-1.jpg

Ennek köszönhetően, számos, a Napról készült felvételen bukkantak a szemfüles ufóvadászok ismeretlen objektumokra csillagunk közelében. Miközben itt a Földön a tankönyvek és tudományos folyóiratok nem írnak arról, hogy bármi is keringene a Nap felszínétől szinte karnyújtásnyira. Ha mégis, a tudomány mai állása szerint el kellene égnie, vagy olvadnia, vagy a gravitációs vonzás miatt a Napba kellene zuhannia. De nem ez történik.

Bármi is a sok, fura, hatalmas objektum a Nap körül, nem kellene ott lenniük.

Az egyik legnépszerűbb elmélet szerint a felvételek bizonyítékok arra, hogy az idegenek űrhajói a Napból áramló gázokat, nehézfémeket, és energiát gyűjtenek be, ki tudja milyen céllal.

És ezt észlelted már?  Óriás földönkívülit fotóztak a mexikói hegyekben

Már évekkel ezelőtt is felbukkantak hasonló képek és hírek az interneten. Két orosz tudós akkor megállapította, hogy a rejtélyes objektumok nagyobbak, mint a Holdunk.