A legújabb technológia segítségével, a kutatók képesek voltak meghatározni a korát egy bizarr, ősi barlangrajznak Indiában, amelyen feltehetően idegen lényeket és járművüket próbálták megörökíteni őseink…

A színes festékekkel készített jeleneteken, a pálcikaemberek közt több különleges lény látható együtt egy korong alakú objektummal egy indiai barlangbanrendszerben. A festményeket, mint a vizsgálatokból kiderült, 10 000 évvel ezelőtt a barlang lakói készítették, akik feltehetően élőben láttak ilyen túlvilági lényeket.

india-cave-ufo3.jpg

A kopott falfestményeket vízzel kellett meglocsolni, hogy színei ismét élénken látszódjanak

Az indiai archeológiai hivatal az Egyesült Államokból kért fel szakembereket, hogy legyenek a segíségükre abban, hogy többet is megtudhassanak a furcsa barlangi festményekről. A nyugati kutatók kíváncsiságát természetesen egyből felkeltették a leletek, mert sok hasonlóságot véltek felfedezni a 10 ezer éves képek, és napjaink ufóészlelései között.

És ezt észlelted már?  Földönkívülit fotózott a kiránduló, pedig csak egy szelfit akart...

Szerintük a bennszülöttek, akik a festményeket készítettek, birtokában voltak annak az információnak, hogyan néztek ki ezek a fantasztikus lények, és járművük, nem csak a puszta képzeletükre hagyatkoztak alkotáskor. Ráadásul önmagukat inkább pálcikaemberkeként ábrázolták. Ebből van a legtöbb a barlangban.

Lehetséges, hogy a 10000 évvel ezelőtt, ezen a területen élt emberek tényleg találkoztak ezekkel a különös lényekkel, akiket később meg is örökítettek a barlang falán?

Tekintettel arra, hogy hasonló festmények, megtalálhatóak világszerte számos másik kultúra ábrázolásaiban is, az a feltevés miszerint az ősi idegenek, meglátogatták a Földet több ezer évvel ezelőtt, elég valószínűnek tűnik..

india-cave-ufo2.jpg

Furcsa űrjármű, vagy valamilyen misztikus törzsi szimbólum?

Az indiai barlangrendszer környékén élő bennszülöttek körében élnek még ősi történetek, amelyekek apáról-fiúra szállnak. Eszerint egykor a “rohela emberek”, vagy másnéven “a kis méretűek”, az égből érkeztek a Földre, egy kerek, repülő szerkezeten. Az idegenek kiszálltak a járművükből, a meglepett helyiek szeme láttára. Végül több embert is elfogtak és magukkal hurcoltak az égbe. Sohasem kerültek elő többé. A szemtanúk a barlang falaira festették fel a történetet, hogy az elraboltak emléke sose vesszen a feledés homályába.

India-cave-ufo1.jpg

Az idegenek: egyikük sisakban és fegyverrel a kezében…

A festményeknél használt természetes színek alig halványultak az eltelt évezredek során. Bár a fotó kedvéért meg kellett locsolni egy kis vízzel a pros falakat, hogy jól látszódjanak. A figurák arcáról különös módon hiányzik az orr és a száj is. Végtagjaikon az ujjak furcsán szétállnak. Néhány képen űrruhaszerű öltözetet is fel lehet ismerni, különös búraszerű sisakokat, illetve fegyverszerű tárgyakat, és egy űrjárművet is.

És ezt észlelted már?  Őrület az égbolton: szakadozik a hologram-háló a Föld körül!

Vajon tényleg idegen lényeket próbáltak lefesteni, vagy csak az élénk fantáziánk játszik velünk. Az biztos, hogy nagy horderejű dologról lehetett szó, különben őseink nem vették volna a fáradtságot, hogy órákat, esetleg napokat áldozzanak arra, hogy felfessék a barlang falaira…