Az ausztráliai Mudgee felett éppen egy utasszállító repülőgép haladt, és bőszen nymta a chemtrailt a légkörbe, amikor egy azonosítatlan objetum tűnt fel és hatalmas sebességgel repült át az égbolton.

2016 március elején egy videós éppen azt filmezte, ahogyan egy utasszállító repülőgép chemtrailt (vegyi csíkot) húz maga után a magas légkörben, amikor egy ufó húzott át keresztben a képen. Rögtön el is felejtette napjaink legkedveltebb összeesküvés-elméletét, és az idegen tárgyat kezdte filmezni. A furcsa légi jármű a repülőgép sebességének többszörösével haladt, így aligha lehetett földi jármű.

Az operatőr egy olyan kamerával készítette a felvételt, ami teljes spektrumú optikai szűrővel volt felszerelve, vagyis az infravörös tartományt is érzékeli, így ha az idegen objektum szabad szemmel nem is látszik, a kamera akkor is látja. Manapság már nem egyszerű kamerával figyelik az égboltot a profi ufóvadászok, egyre inkább a legmodernebb eszközökhöz és kiegészítőkhöz nyúlnak, hiszen sok esetben szabad szemmel nem is észlelnék a fura jelenségeket. Az optikai és digitális zoomnak, a különféle szűrőknek és képstabilizátoroknak köszönhetően egyre több érdekes videó készül.

És ezt észlelted már?  Újabb megdöbbentő felvétel került elő az elfogott földönkívüli kihallgatásáról

Az ausztráliai Mudgee környékén évek óta filmeznek azonosítatlan repülő objektumokat, úgy látszik ez az egyik kedvenc repülési útvonaluk. A napokban is számos hasonló videó is készült az áthaladó ufókról.