Egy család a törökországi Kemerben töltötte szabadságát. Egyik nap éppen a szállodai szobájuk teraszán beszélgettek, amikor egy furcsa, fényes tárgyra lettek figyelmesek. Először azt hitték, hogy csak egy héliummal töltött ballon szabadult el valahonnan. Azonban a repülő tárgy egyszercsak fogta magát, és elindul a tenger felé, majd tett egy kört és visszafelé indult.

Ekkor már leesett nekik, hogy valami igazán különlegeset látnak, és nem léggömböt. Egyből elő is került a fényképezőgép, ami a jól felszerelt túristák elengedhetetlen kelléke. Azonban csak öt képet sikerült lőni, mielőtt a különös tárgy egyszerűen felszívódott volna. Szó szerint, mert a hatodik képen már nem volt ott, de még az égen sem látták sehol. Mintha kinyílt volna egy másik dimenzió kapuja és a tárgy egyszerűen átrepült volna rajta. Presze valószínűbb, hogy bekapcsolták a már számos alkalommal megfigyelt álcázóberendezést, ami szinte láthatatlanná teszi a hasonló azonosítatlan repülő objektumokat.

És ezt észlelted már?  Hatalmas álcázott UFO-t videózott az ausztrál rendőrség

Ufókutatók is megvizsgálták a képeket, és megdöbbenve tapasztalták, hogy azokon egy olyan ufó látható, amit már 2007-ben egyszer videóra vett egy biztonsági őr, szintén Törökországban. Az ufó több éjszakán is felbukkant, így elég szép videó kerekedett az észlelésből… Ráadásul az azt követő évekbenis többször lefotózták… Az akkori felvételeken is elég jól látszanak a részletek, így ez akkoriban elég nagy érdeklődést keltett az ufológusok körében. Felmerült a gyanú, hogy talán az idegenek egy bázisa van a közelben, talán éppen a tenger mélyén…