Egy térfigyelő kamera rögzítette egy kínai utcán azt az esetet, amitől tényleg eláll az ember szava. 2016 március 18-án este minden a megszokott rendben zajlott a város utcáján. Az autósok és a motorosok türelmesen várták, hogy zöldre váltson a közlekedési lámpa, és közben unottan bámészkodtak. Keresztben álmos monotonsággal haladtak a járművek.

Aztán egyszercsak erős fénnyel, valami kivágódott a lámpánál álló sor mögül és egy fénycsíkot húzva maga után elszáguldott balra.

Az emberek nem hittek a szemüknek. Hadonászva mutogatták egymásnak, hogy mit láttak, az autósok kiszálltak az autóikból és értetlenkedve meredtek a furcsa jelenség után.

Hiába lassítottuk le a videót, mi sem tudtunk rájönni mi volt az. Viszont az látszik, hogy valami, vagy valaki hihetetlen sebességgel száguld át az utcán. Hogy nem véletlen természeti jelenségről van szó, az támasztja alá, hogy szép ívben, pontosan az úton, semmit sem érintve kanyarodott el balra.

És ezt észlelted már?  Ősi idegen lény múmiáját találta meg a KGB 1961-ben

Hogy ismét a titokzatos teleportáló, kínai szuperhős bukkant-e fel, vagy valamilyen idegen lény közlekedett a városban, sosem fogjuk megtudni. Persze kérdéses, valódi felvételről van-e szó, vagy inkább egy ügyes trükkről.
Forrás: ufosightingshotspot