Buszos kiránduláson vett részt egy férfi még húsvétkor. Amikor megálltak egy benzinkútnál, lefotóztatta magát az üres busz előtt állva. Csak később, a képek nézegetése közben derült ki, hogy mégis volt valaki a buszon. Egy földönkívüli!

Andy Bagnall (35) és felesége március végén már hazafelé utazott a Wight-szigeti rokonlátogatásból, amikor a National Express távolsági busza megállt egy oxfordi benzinkútnál. Mindenki leszállt, hogy kinyújtóztassa végtagjait, a sofőr is… a busz pedig teljesen üres maradt.

A férfi gondolta, még lő egy képet magáról, így megkérte a feleségét, hogy kapja le őt a mobiljával a busz előtt állva. A kép el is készült, vetett ugyan rá egy gyors pillantást, de akkor még nem tűnt fel neki semmi…

És ezt észlelted már?  Rejtélyes jelenséget videóztak egy durva viharfelhőben

Majd napokkal a kirándulás után, amikor a feleségével a számítógépre feltöltött fotókat nézegették kinagyítva, olyasmit fedeztek fel, amitől égnek állt a hajuk:

“A busz teljesen üres volt, ebben biztos vagyok! De a képen mégis úgy tűnik, mintha egy földönkívüli leskelődne utánam az ülések közül!

Az idegen lény teljesen úgy nézett ki, mint ahogyan a köztudatban a földönkívüli lényeket elképzelik. Kopasz golyófej, hatalmas, sötét szemek, kicsi arcberendezés… nem csoda, hogy a férfi teljesen kikészült.

“Amikor észrevettem, hogy mi volt mögöttem a buszon, a hideg kirázott! Hívtam a National Expresst, hogy mi a fene lehetett ez, de ők sem tudtak magyarázatot adni rá!”

A férfi azóta nem hajlandó a busztársaság járműveivel utazni, mert annyira retteg. A feleség is meglepődött a felvételeken, de ő mégsem borult ki annyira, mint a férje, akiről végül kiderült, hogy gyerekkora óta betegesen retteg az űrlényektől...

És ezt észlelted már?  Idén is felbukkant a rejtélyes kocka alakú anomália a Nap közelében

Forrás: dailymail.co.uk