Rengeteg látványos felhőalakzatot figyeltek már meg világszerte a meteorológusok. Ezek némelyikét lencsefelhőnek nevezik. Az ufológusok legújabb elmélete szerint ezt az egyszerű természeti jelenséget használják ki a földönkívüliek, és repülő járműveiket ilyen felhőkkel álcázzák…

2016. április 24-én Tahiti felett fotóztak olyan felhőformációt, ami kísértetiesen hasonlít egy hatalmas repülő csészealjra. Az ufológusok legújabb elmélete szerint sokszor a földönkívüliek jelenlétének bizonyítéka az ilyen felhőalakzat.

Látványos légköri alakzatok a lencsefelhők (altocumulus lenticularis). Ezek többnyire nagy kiemelkedések felett, vagy valamivel azok mögött az áramló levegőben kialakult állóhullám révén jönnek létre. Ennek megfelelően állófelhők, tehát nem mozdulnak el. Miközben a gáz áramlik bennük, egyik oldalukon folyamatosan keletkeznek, míg a túloldalon feloszlanak.

És ezt észlelted már?  Méghogy nincsenek idegen űrhajók a Föld körül! Akkor ez mi?

flying-saucers-UFO-clouds-(1).jpg

Az elmélet szerint az idegenek járművei egyfajta álcázóberendezéssel vannak ellátva, ami szinte láthatatlanná teszi őket. Azonban ha magas a levegő páratartalma, akkor az álcázás által létrehozott erőtér szinte vonzza a vízrészecskéket. Így a rejtett jármű sokszor hasonlít egy furcsa felhőre.

Ha éppen nincs más felhő a közelben, akkor ez bizony könnyen szemet szúrhat bárkinek, aki elég szemfüles…

Korábban már több alkalommal is sikerült megfigyelni hasonló, felhők közt megbúvó hatalmas légi járműveket. Egyes videófelvételeken pedig, némi digitális képjavítással, még a szinte láthatatlan gépeket is sikerült láthatóvá tennie egy szakembernek.

Április 25-én Örményországban kapták lencsevégre a másik bizarr felhőformációt. Erről is azt állították, hogy csak egy egyszerű lencsefelhő, de ez annyira bizarr alakzat, hogy szinte mindenki kételkedett benne.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli mini-drónokkal figyelnek minket az idegenek

A meteorológusok biztosak az állításaikban, az ufológusok pedig hisznek a saját elméleteikben. Hogy kinek van igaza? Reméljük egyszer tényleg kiderül…