Elképesztő dolgot találtak az éles szemű ufóvadászok a napfigyelő műhold legfrissebb felvételein!

Biztosan láttál már hatalmas hegyeket, esetleg vulkánokat is. Ha elég szerencsés vagy, akkor még a Földünk legmagasabb hegységét, a Himaláját is megnézhetted élőben, esetleg már meg is másztad… azonban akkorával, amekkorát nemrég a Napról készült felvételeken fedeztek fel, még biztosan nem találkoztál.

A SOSO napfigyelő műhold legfrissebb felvételein, a helioviewer.org internetes oldalon, olyan óriási, 22 ezer km magas, hegyszerű képződményt fedeztek fel a Nap felszínén, ami még a Földnél is nagyobb! 

Persze a felfedezést nem tudósok osztották meg a világgal, hanem a sasszemű ufóvadászok. Az ufosightingsdaily.com szerkesztője, Scott C. Waring emellett még arra is gondolt, hogy talán gigantikus, a Nap olvadt anyagában rejtőzködő ufók hagyják el éppen a csillagunkat… de ez talán már annyira fantasztikus elképzelés, hogy ő maga sem hiszi…

És ezt észlelted már?  Ismét febukkant a rejtélyes űrkocka!

Aki már látott gyorsított felvételeket a Nap forgásáról és fortyogó felszínéről, annak talán nem jelentenek újdonságot a gigászi napkitörések. Talán ebben az esetben is csak egy kisebb anyagkilökődésről lehet szó, hiszen csillagunk nem rendelkezik szilárd felszínnel, így hegyek sem formálódhatnak rajta, legalábbis nem tartósan… de köztudott, hogy egy ufóvadásznak nem kell csillagásznak lennie, hogy bárhol ufókat vegyen észre!