Egy friss videó gerjeszti a hangulatot az interneten. Eszerint egy furcsa, háromszög alakú, cikk-cakkban repkedő fekete tárgyat vett fel telefonjával egy 56 éves férfi Kanadában. A felvételen ráadásul egy utasszállító repülőgép is látható, így nagyjából a tárgy méretét is be lehet határolni. (A videót azóta törölték, de számos hasonló felvételt találhatunk az interneten!)

Sokan azonban nincsenek meggyőződve arról, hogy valóban földönkívüliek űrhajóját láthatjuk a videón, pedig a korábbi években is számos hasonló észlelés történt világszerte…

Egyes bennfentes források szerint ezeknek a szerkezeteknek tényleg nincs köze az idegenekhez. Az ehhez hasonló repülő tárgyak, kivétel nélkül földi építésű szerkezetek. Konkrétan kémrepülőgépek.

Még a hidegháború éveiben indították útjára az amerikaiak a szigorúan titkos Balck Projectet, amelynek az volt a célja, hogy a szovjetek által nem észlelhető kémrepülőgépeket fejlesszenek ki. A hivatalos hírek szerint a projektet a hidegháború után befagyasztották, és az SR-71-es Balckbird kémrepülő volt az utolsó “termékük”.

És ezt észlelted már?  Valójában nem egyetlen Napunk van, hanem kettő...

Lockheed_SR-71_Blackbird.jpg

Azonban minden jel arra utal, hogy a munkát titokban tovább folytatták, és ennek eredménye a TR-3B kódjelű, hihetetlenül fejlett repülő eszköz, amit a legtöbben ufónak néznek, ha egyáltalán észreveszik…

A gép állítólag elképesztő dolgokat tud. Az extrém alacsony hőmérsékleten, és nagy nyomáson örvénylő higany, gravitációt semlegesítő hatásait használja ki a meghajtási rendszere. A repülő eszköz így súlyát akár 90 százalékkal is képes csökkenteni. Nukleáris rakéta hajtóművei segítségével olyan manőverekre képes, amire egyetlen földi gép sem. Sebessége bármilyen ma használatos repülő eszközét túlszárnyalja. Ráadásul akár a Föld légkörét is el tudja hagyni!

triangle-ufo-moon-tr3b.jpg

A kiszivárgott információk szerint a gép képes változtatni felszínének színét, éjszaka feketévé, nappal világos vagy éppen a környezetének megfelelő színűvé válhat. Mindezt egy különleges “kristály” bevonatnak köszönheti. A radarok nem tudják észlelni, és akár hamis radarképet is képes létrehozni magáról, így szinte bárminek látszódhat a földi eszközök számára…

És ezt észlelted már?  Őrület: Kiderült, hogy micsoda valójában a rejtélyes Black Knight műhold!

Ha jobban belegondolunk, akkor talán lehet ebben valami igazság! A legtöbb UFO bámulatos sebességre, akrobatikus irányváltásokra, és álcázásra is képes. A korábbi kémrepülőgépek is szinte már földönkívülinek tűnnek a hagyományos légi eszközökhöz hasonlítva.

Mindezek után felmerül a kérdés, hogy akkor most vannak ufók, vagy nincsenek? Szerinted? Szavazz!