A Curiosity marsjáró valami olyasmi mellett ment el a vörös bolygón, amire bárki felkapta volna a fejét, a NASA azonban oda se bagózott! Pedig, ha hinni lehet az amatőr marskutatóknak, akkor ez lehet az a bizonyíték, amiért egyáltalán az egész Mars-projekt elindult!

Bár el kell ismerni, hogy a különös objektum úgy fest, mint a legtöbb furcsa alakú szikla, amit a marsjáró lefotózott hosszú útja során, de ha jobban megvizsgáljuk, bizony tényleg túl szabályosnak tűnik, és némi mintázatot is fel lehet fedezni rajta.

Az ufóvadászok szerint ez a különös tárgy minden bizonnyal fejlett és intelligens tervezés végterméke. Talán egy szétrobbant űrhajó hajtóművének része, vagy egy mentőkabin roncsa lehet, ami több ezer, vagy akár több millió éve heverhet a Mars porában… Sokan a Marson kifejlődött civilizáció által hátrahagyott gépet vélnek felfedezni benne, vagy egy tönkrement marsi drónt.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes füstgyűrűket videóztak a Föld légkörében az ISS űrállomásról

A fotó eredetije a NASA archívumában, itt tekinthető meg!

Az ufórajongók azon háborognak, hogy a NASA miért nem vette észre ezt a különös leletet? Miért nem irányították arra a Curiosity rovert, hogy megvizsgálja? Hiszen a vak is látja, hogy az egy roncsdarab!

Természetes a szkeptikusok is hallatták a hangjukat a szenzációs felfedezés kapcsán. A legtöbben csak egy egyszerű kődarabnak látják.

“Ez csak egy szikla! Csak az emberi képzelet tesz hozzá olyan részleteket, amitől ez gépnek látszik! Ne erőltessetek már minden marsi kavicsra szenzációs felfedezést!”

Nagyban ront a lelet hitelességén, hogy az önjelölt felfedezők, akik a hasonló videókat is gyártják, sokszor belenyúlnak a felvételbe, és alaposan ráerősítenek arra, amit ők látni vélnek. Így némi utómunka után már olyan apró részletek is felbukkannak az objektum felszínén, amelyek valójában soha nem is voltak rajta…

És ezt észlelted már?  Sokkoló videó: láthatatlan tárgy ütött el egy utcán sétáló férfit

Ki tudja, mi az igazság? Bár sejtjük, hogy ha tényleg valami olyasmit találna a Marson a NASA, ami a legcsekélyebb mértékben is földönkívüli technológiának tűnne, akkor ő maga jelentené be a hatalmas felfedezést, vagy rosszabb esetben eltitkolná, és nem tenné bárki által hozzáférhetővé a felvételt! Azért ez elgondolkodtató!