A Google műholdas térképeit böngészve, elképesztő felfedezést tettek amatőr kutatók. Olyan alakzatra bukkantak, amely túl szabályos ahhoz, hogy természetes képződmény legyen… ráadásul majd 13 kilométer széles…

Egy argentin ufóvadász újfent elképesztő objetumot fedezett fel a Google Earth térképén, Nyugat-Mexikótól 5-6 kilométerre a Csendes-óceánban.

Első látásra úgy fest a különös objektum, mintha egy gigantikus földönkívüli űrhajó parkolna egy víz alatti piramis tetején. Az építmény már önmagában impozáns méretű, a mérések szerint 13 kilométernél is szélesebb… ha valóban az, aminek gondolják, minden bizonnyal ez a világ legnagyobb piramisszerű építménye. De mivel az emberiség történetében soha nem építettek ekkora piramist, aligha lehet emberi kéz alkotása.

piramis-1.jpg

Az ufóhívők rögtön előálltak ötleteikkel… Az új felfedezés minden bizonnyal egy monumentális vízalatti földönkívüli bázis. Ez magyarázat lehet az egyre gyakoribb mexikói UFO-észlelésekre. Eddig ugyanis sejtelme sem volt senkinek, hogy honnan jönnek az ismeretlen repülő eszközök, és hová tűnnek el.

És ezt észlelted már?  A globális felmelegedés miatt gyilkos vírusok ezrei olvadhatnak ki az ősi jégtakarókból

Az objektum Google térkép koordinátái: 12 ° 8’1.49 “N 119 ° 35’26.39” W

piramis-3.png

Hasonló gigászi vízalatti támaszpontokat a világ több táján is felfedezni véltek már. Persze eddig még olyasmiről nem hallottunk, hogy valaki hajóval, ne adj isten tengeralattjáróval kiment volna a helyszínre és megvizsgálta volna a különös objektumokat.

Így könnyen elképzelhető, hogy csupán csak egy egyszerű geológiai formációról van szó, esetleg egy korábban elsüllyed kisebb szigetről…