Felháborodtak az amerikai ufóvadászok… A napokban ugyanis a kormányuk egy különös égi jelenségre azt a közleményt adta ki, miszerint egy kínai rakéta lépett be lángolva a légkörbe Las Vegas felett… Ez normál esetben minimum hadiállapotot idézett volna elő…

Az ufosightingsdaily.com szerkesztője azt boncolgatja egyik legfrissebb cikkében, hogy elég gyanús az amerikai kormánynak az az állítása, miszerint csak egy kínai rakéta maradványai égtek el a légkörben a napokban Nevada egén. De mi a fenét kerestek kínai rakéták Amerika felett?

Ha valóban egy kínai rakéta lett volna a lezuhant tárgy, alighanem sokkal nagyobb felhajtás és pánik lett volna a környéken, és a kormány részéről is. Minimum hadiállapotot hirdettek volna! De úgy festett, hogy senkit sem érdekel, hogy ismeretlen rakományú kínai rakéták hullanak a fejükre, akkor, amikor Kínában éppen nukleáris rakétatesztek folynak!!!

És ezt észlelted már?  Landolt a Marson az InSight űrszonda és már fotókat is küldött

Scott C. Waring szerint túlságosan is egyszerű a magyarázat a jelenségre, és a különleges óvintézkedések hiánya is gyanús… Szerinte inkább egy UFO-baleset történhetett, amit a kormány egy még hihetetlenebb sztorival próbál elfedni! Ez most tényleg egy összeesküvés-elmélet!

Mindenesetre a különös tárgy lezuhant Nevada államban, Las Vegas közelében. Számos szemtanú látta, és számos videó is készült…

De vajon kinek hisznek az emberek? Az amerikai kormánynak, vagy a szemüknek?