Egy népszerű, idegen lényekkel és észlelésekkel foglalkozó internetes portál elképesztő fotókat kapott a napokban… Még a sokat látott ufóvadász szerkesztő is elámult…

thirdphaseofmoon nevű, ufókkal és idegen lényekkel foglalkozó internetes weblap leveles ládájában különös képek landoltak nemrégiben. A fotók beküldője állította, hogy tanúja volt annak, amint egy különös légi járművet kilőttek a nevadai 51-es körzet felett...  2-3 robbanást is hallott…  a fotók önmagukért beszélnek.

Az oldal szerkesztője óvakodik a forrás nélküli fotóktól, de ezúttal félretette a kételyeit, és alaposan megvizsgálta a képeket. Photoshop-os manipulációra utaló nyomokat nem talált rajtuk, amin el is csodálkozott…

A felvételeken, az ufológusok közt csak TR-3B-nek nevezett, háromszög alakú UFO, vagy szigorúan titkos kémrepülő látható. Számos ellentmondó elmélet született az ilyen különös alakú járművekről, de senki sem tud biztosat arról, hogy emberek által készített, vagy inkább földönkívüli szerkezetekkel állunk-e szemben.

És ezt észlelted már?  Bizarr csápos lény szállt elő a mexikói vulkáni felhőből

Állítólag ilyen közeli és ilyen részletes fotókat eddig még nem sikerült a gépezetről lőni, mert leginkább éjszaka, illetve álcázva közlekedik. Ha igazak a híresztelések, elképesztő technikákkal van felszerelve… Ezekről itt olvashatsz!

TR3-B.jpg

A fotókon mindenesetre mintha harci helyzetben sikerült volna megörökíteni. A beküldő szerint a járművet az 51-es körzet felett eltalálta egy fénylő tárgy, ami felrobbant, majd a gép füstölögve zuhanni kezdett.

Vajon rakétával lőtték ki a földönkívüliek járművét, akik elfogott társaik kiszabadítására érkeztek, vagy inkább egy UFO ütközött az álcázott földi kémrepülővel, ami az 51-es körzetben próbált szimatolni? Teljes a káosz az ufóvadászok között is.