Nem mindennapi látványban volt része néhány brit kirándulónak túrázás közben. Egyszer csak azt vették észre, hogy valami különös dolog bukkant fel az égen… Naná, hogy készült egy felvétel róla!

A negyvenéves Andrew Burlington éppen családi kiránduláson volt Charltonban, London délkeleti részén a szüleivel és unokaöccseivel, amikor furcsa tárgyakra lettek figyelmesek az égbolton. Hat-hét gömb alakú, és egy hosszúkás tárgy, amiről gumós függelékek lógtak, repültek az égen.

Először csak távoli léggömböknek gondolta, de mivel a kölykök váltig állították, hogy ufókat látnak, csinált egy videót a digitális kamerájával, hogy megnyugodjanak a kedélyek.

A gyanús objektumok végül néhány villanás kíséretében eltűntek. Ekkor már sejtette, hogy a gyerekeknek igaza lehetett. Andrew már bánta, hogy nem készített több felvételt. Bár eddig is hitte, hogy földönkívüliek léteznek, de ez volt az első alkalom, hogy a saját szemével is meggyőződhetett róla.

Örülök, hogy tanúja voltam egy ilyennek, annak ellenére, hogy végül is a gyerekek hívták fel rá a figyelmemet!

A videó egyik képkockáját később digitálisan kinagyította, hogy alaposabban szemügyre vehesse a különös objektumokat.

És ezt észlelted már?  Elképesztő UFO-hullás Chile felett - Hat ismeretlen objektum lépett a légkörbe!

penis-ufo-napi-ufo-3

Első gondolatom az volt, hogy egy jókora pénisz száll a felhők közt! Persze tudom, hogy ez badarság!

De komolyra fordítva a szót, nem tudom, hogy mi lehet ez, de biztos vagyok benne, hogy nem rovar a kamera lencséjén, nem madár, és nem is léggömb, ahogyan a szkeptikusok állítják!”

“Ha valóban léggömbök voltak, akkor hogyan magyarázzák a felvillanásokat, és azt, hogy lassan halványulva váltak köddé? Városi fickó vagyok, láttam már rengeteg repülőgépet és léggömböt az égen, tudom, azok hogyan néznek ki!”

A férfinak végül többen is gratuláltak a közösségi oldalán, mivel ő az első ember a földön, aki pénisz alakú ufót fotózott!

Forrás: Mirror.co.uk