A biztonsági kamera is felvette azt a különös lényt, amely egy perui benzinkútnál bukkant fel az éjszaka közepén és a kút dolgozóit figyelte a sötétből.

Különös élményben volt része egy perui benzinkút éjszakás műszakában dolgozóknak. A biztonsági kamerák felvételei alapján, 2016 augusztus 22-én hétfő hajnalban, 3 óra 30-kor, egy furcsa szerzet bukkant fel a benzinkút és az autópálya közti bokros területen. Az esetről Dr. Anthony Choy, a perui Ufológus Egyesület nemzeti koordinátora számolt be.



A tanúvallomások szerint egy alig egy méter magas furcsa lény, vagy gépezet lebegett a benzinút közelében, és úgy tűnt, mintha az embereket figyelné. Amikor az egyik benzinkutas észrevette, és elindult felé, a különös dolog lebegve eltávolodott, de a férfi tisztán látta hogy több lábszerűség, esetleg csáp volt az alján, és egy kis kupola, vagy búra a tetején, amiben fények világítottak. Mintha egy miniatűr UFO lett volna, vagy valami robotféleség, esetleg szkafanderes földönkívüli lény. A furcsa tárgy továbbra is tartotta a biztonságos távolságot, és nem tágított.

A kút dolgozói, mivel elég sokan voltak, és volt köztük fegyveres biztonsági őr is, legyőzték félelmüket, és csoportosan a nem mindennapi jelenés üldözésére indultak.

Az viszont már nem várta be őket, egyenesen az autópálya felé tartott, ahol dübörögve haladtak a kamionok, és gyakorlatilag átsuhant közöttük, így nyomát vesztették.

És ezt észlelted már?  Meteorok közé rejtőzve lépett a Föld légkörébe egy ismeretlen tárgy

Az autópálya túloldalán is volt egy kamera, annak felvételein is jól látszik a furcsa alak… Szakértők szerint, ha valóban földönkívüli dolog volt, egyfajta felderítő szonda lehetett.



Az örök kétkedők azonban igen jól szórakoztak az eseten, mert szerintük csak egy drón volt, amivel alaposan ráijeszettt valaki az unatkozó benzinkutasokra…

Az örök kétkedők azonban igen jól szórakoztak az eseten, mert szerintük csak egy drón volt, amivel alaposan ráijeszettt valaki az unatkozó benzinkutasokra…