Egy nem mindennapi történet bukkant fel a napokban Nicaragua egyik tévécsatornáján. Még a profi hollywoodi meseírók is megirigyelték volna a benne szereplő váratlan fordulatokat az elképesztő babonákat, és a hátborzongató lényeket…

A különös tudósítást Nicaragua egyik tévéadóján mutatták be a napokban. Egy Jasmina nevű lány mesélte el, hogy gonosz törpék, rabolták el a Nyugat-nicaraguai Monte Oscuroból, majd öt napig és hat éjszakán át tartották fogva a barlangjukban.

Woman-kidnapped-by-goblins

Erre a legtöbben csak legyintenek, láttunk már bolondokat a tévében… 

Azonban a Dél-Amerikai ország elmaradott falvaiban a mai napig hisznek a gonosz manókban, tündérekben, és boszorkányokban. Az időssebbek még mindig azzal riogatják a rosszalkodó kölyköket, hogy elviszi őket az erdei manó… 

A lány elbeszélése szerint, egy nap a fák közt játszott, az otthonához közel, amikor ezek a törpe méretű lények megjelentek. Igen barátságosnak tűntek, és játszani kezdtek vele. A manók végül rávették, hogy menjen velük az otthonukba, ahol végül egy barlangba zárták.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes energiasugárral lőttek a menekülő ufó után a Földről

A csaldja már aznap a lány keresésére indult, de nem találták sehol. Több nap múlva már kezdték azt hinni, hogy egy vadállat ragadta el a gyereket, és soha többé nem kerül elő, amikor valaki megemlítete, hogy a környéken lakik egy furcsa öregasszony, egy boszorkány. Végső megoldásként az elkeseredett család fel is kereste a vajákos vénasszonyt.

A boszorkány egyből tudta, hogy mi a dörgés, és egy, az erdő mélyén található dombhoz irányította őket. Azt mondta, hogy gonosz koboldok élnek azon a környéken, ha a lányt ők vitték magukkal, a domboldalban lévő barlangban biztosan megtalálják.

A legtöbben csak a fejüket rázták ekkora marhaság hallatán, de néhány öreg helyeslően hümmögött…

Woman-kidnapped-by-goblins-(2)

A híradás szerint a keresőcsapat meg is találta a dombot, benne a barlanggal. Abban pedig ott volt az eltűnt lány. A környékbeliek elbeszéléséből kiderült, hogy 15 évvel korábban is történet egy kísértetiesen hasonló eset, akkor is ugyanitt bukkantak az eltűnt gyerekre. Erre emlékezhetett a boszorkány is.

És ezt észlelted már?  Ragyogó fényű UFO-t fedeztek fel a mexikói vulkán élő webkameráján

Hogy vajon mit műveltek a törpék az elrabolt kiskorú lánnyal, arról nem szólt a riport…

Woman-kidnapped-by-goblins-(3)

A nicaraguai falu lakói szentül meg vannak győződve arról, hogy az erdő eredeti őslakói ezek a kistermetű lények, már akkor ott éltek, amikor az emberek még sehol sem voltak.

Woman-kidnapped-by-goblins-(4)
Az egyik helyi helyi azt mondta:

“Manapság is sok ilyen lény él San Silvestre és Peór Dicho, Monte Oscuro és La Gualapa falvai között.”

A környéken egyébként több hasonló domb található, kisebb barlanggal az oldalában, amelyeket szintén az erdei koboldoknak tulajdonítanak.

Hasonló kistermetű lényekről egyébként számos videó kering az interneten. Sokan csak olcsó trükknek tartják a felvételeket, mások viszont a nicaraguai falu lakónak nézeteit vallják. Talán mégis lehet valami a hasonló mesékben és rémtörténetekben, ha még egy tévéstáb is kiszállt emiatt a világvégére…

És ezt észlelted már?  Itt a bizonyíték: Növényi élet van a Marson!

Forrás: mirror.co.uk