Unalmában az ajtó előtt mobiljával vacakolt egy angol apuka, miközben feleségére várakozott. Csinált pár fotót és videót, majd megérkezett az asszony, és mentek a dolgukra. Csak később döbbent meg, amikor visszanézte és kinagyította a felvételeket… valami olyasmi volt rajta, amit nem tudott megmagyarázni.

Chris Henry (27) az angliai Macclesfield-ben található otthonában éppen feleségét várta az egyik borús augusztus végi délutánon, hogy autóval elugorjanak a közeli bevásárlóközpontba venni pár dolgot a gyerekeknek. Az asszony késett, így a férfi unalmában videózgatni kezdett az ajtóból.

Először maga sem akarta elhinni, de valami furcsa tárgy lebegett a magasban a házak felett. Mivel amúgy is a kezében volt a kamerás mobil, hát felvette. A különös tárgy egy ideig ott lebegett, majd elszállt. Chris arra gondolt, boztos csak egy elszabadult lufi vagy valami drón lehetett… Amikor a nő megérkezett, el is feledkezett az egészről.

És ezt észlelted már?  Hatalmas fekete ufógyűrű keltett pánikot Disneylandben!

Amikor este hazaért, és a kölykök is ágyba kerültek, gondolta kinagyítja asztali számítógépen is a felvételt. Azonban hiába is eröltette az agyát, nem tudott rájönni, hogy mi a fenét lát.

A távolság és a viszonítási pontok alapján nagyjából autó méretűnel saccolta a tárgyat. Az alakja egyáltalán nem emlékeztet sem lufira, sem pedig drónra, ráadásul légcsavarok sem láthatóak rajta.

“Olyan volt, mint egy serleg, vagy egy tojásfőző edény…”

A férfi egyből földönkívüli járműre gondolt, meg is nézett az interneten vagy százat, de még a hivatalos Norfolki UFO hálózat oldalát is áttanulmányozta hasonló észlelés után, de hiába… Ilyen alakú ufót még senki sem látott.

A Facebook oldalára is hiába rakta ki a képet, ott is csak azt ismételgették, hogy légballon, nylonzacskó, meg drón… úgy tűnik a szakavatott ufológusok éppen nem értek rá. Aztán azon kezdtek csámcsogni, hogy biztosan hamisította a felvételt… 

“Senki volt képes értelmes javaslattal előállni, hogy mi lebegett a város felett… bármit látok is, többé nem posztolom ki!”

A négy gyermekes apuka úgy érezte, hogy hülyét csinált magából, pedig csak arra volt kíváncsi, hogy mit látott…

És ezt észlelted már?  A medúza alakú lényt vettek videóra… az égen

Talán mégis csak egy furcsa alakú UFO lehetett... Emlékezzünk csak vissza, a 50-60 évvel ezelőtt még a korong és csészealj alakú ufók voltak divatban. Most pedig már legalább hatvan féle ufó formát is észlelnek világszerte. Talán ez a legújabb fejlesztés…