Különös képkockákra bukkantak a kíváncsi internetezők a SOHO Lasco C3 napfigyelő műhold szeptember 21-i nyilvános felvételei közt.

Már eddig is számos alkalomal fedeztek fel furcsa, azonosítatlan tárgyakat a szemfüles internetbúvárok a NASA űreszközének nyilvános fotói között. Sokan úgy gondolják, hogy az amerikai kormány és a NASA régóta tisztában van azzal, hogy idegen űrhajók állomásoznak a Nap közelében, és annak kilökődő forró anyagából, gázaiból nyernek ki energiát, de  ezt a tényt nem hajlandóak hivatalosan elismerni.

ufo-sun-nasa-soho-aliens-extraterrestrial-1

A legfrisebbb képek közt is volt néhány, amelyek lázba hozták a földönkívüliekre vadászó közösségeket. Az ufóvadász körökben már eddig is jól ismert forma bukkant fel a Nap közelében, amely most, mintha egy energiasugarat lőtt volna egy kisebb fénylő objektumra.

És ezt észlelted már?  Elhagyott bányagépet fedeztek fel a Marson?

A gyanús formák, és a szokatlanul hosszú, vékony fénysáv biztosan nem a napkitörések hatására jöttek létre. – állítják az önjelölt szakértők.

Egyes elemzők szerint a földönkívüliek közt dúló űrcsata egyik pillanatát sikerült elkapnia a műhold kamerájának.

“Bármilyen hihetetlennek tűnik, földönkívüliek háborúja zajlik a Naprendszerben!”

Hogy ki kivel harcol, arról is születtek teóriák. Mivel egyes források évek óta terjesztik, hogy több tucat értelmes faj gyűlt össze a Naprendszerünkben, könnyen elképzelhető, hogy közöttük tört ki egy konfliktus… Bár csillagunk elég nagy, és mindenkinek lenne hely bőven a közelében, az eddigi megfigyelések szerint vannak fix pontok, ahol évek óta folyamatosan bukkannnak fel különös fényanomáliák, hatalmas csillagközi űrhajónak tűnő alakzatok. Talán féreglyukak bejárata található azokon a helyeken… Rajtuk keresztül akár fényéveket is utazhatnak az idegenek néhány perc alatt. 

És ezt észlelted már?  Mit keres a Szfinx a Holdon?

A különös objektumokat legtöbbször a NASA igyekszik eltűntetni a képekről, de nem tudnak elég gyorsan és alaposan dolgozni. Mindúntalan átcsúszik néhány kellemetlen tartalmú kép a szűrésen. Mint például ez is:

ufo_sun_nasa_soho_lasco

Korábban, néhány hasonló fotó által gerjeszett sajtóhírre reagált az űrhivatal, de a legtöbben csak nevettek a szánalmas magyarázkodáson. Űrszemét, adatátviteli hiba, fénytörés a kamera lencséjén, kozmikus sugárzás, és ehhez hasonló dolgokkal akarták elmismásolni a különös felvételek jelentőségét…

Arról nem is beszélve, hogy az elmúlt időszakból nem ez az egyetlen űrben készült felvétel, amelyen űrbeli harci cselekmény látható…