Már eddig is sok érdekes formát fedeztek fel a vörös bolygón a NASA marsjáróinak felvételein a szemfüles amatőr kutatók, de a legutóbb olyasmire bukkantak, amit aligha lehet csak az emberi fantáziával magyarázni.

A Mars porában heverő apró tárgy kísértetiesen hasonlít egy régi pecsétgyűrűre, amit tulajdonosa elszórt. Itt a Földön is kerülnek elő hasonlók az ősi sírokból, de talán még manapság is hordanak ilyesmit egyes emberek. Régen, amikor még nem volt annyira elterjedt az írás tudománya a köznép között, aláírás helyett pecsétet nyomtak a levelekre, amelyen annak a családnak a címere volt látható, amelyhez a levél írója tartozott. Ez alapján bárki beazonosíthatta, ki írta azt.

A különös marsi ékszer az ufóhívők szerint szilárd bizonyíték arra, hogy egykor értelmes élet, sőt egy egész civilizáció lehetett a Marson. Bár alighanem a NASA csak egy furcsa kődarabnak, vagy ásványi lerakódásnak véli, de ilyen alakú kődarab felbukkanására igen kicsi az esély, pláne a Marson! Ezt bizony értelemmel rendelkező lény készítette!

És ezt észlelted már?  Lehet, hogy az idegenek már régen átvették a hatalmat Amerikában?

signet3c

A marson kóborló robotszondák által készített fotókon eddig felfedezett épületromoknak gondolt sziklaformák és különös roncsdarabokra, csontokra és koponyákra emlékeztető alakzatok állapota alapján talán már több százezer év is eltelhetett azóta, hogy elpusztult a marsi civilizáció. A Földön a víz is pusztítja az ősi romokat, de a Marson annyira minimális a felszíni víz jelenléte, hogy csak a szél és a homok koptatja a maradványokat, így sokkal tovább tart a teljes megsemmisülés. A kutatók szerint viszont a mars mélye tartogathat majd meglepetéseket a jövő marsi régészeinek…