A mit sem sejtő szemlélők csak egy hátborzongató, zölden izzó meteoritot láttak, de a szemfüles kutatók addig nagyították a felvételt, amíg kiderült az igazság!

A japán tévé tudósítása a 2016 október 31-én számolt be a szigetország felett a légkörbe lépő és elégő meteoritról… Többek szerint azonban ez nem csak egy szimpla űrkőzet volt… – írja a különös hírekkel foglalkozó napiufo.hu.

japan-udi-1

Az UFO-vadászok szerint elég amatőr módon, a média csak egy meteoritnak állította be a különös látványosságot. De nem az volt! Ugyanis közelebbről megvizsgálva számos furcsaságra bukkantak.

A meteorit nem görbe vonalon érkezett, vagyis mintha nem hatott volna rá a gravitáció, mint minden, a légkörbe lépő tárgyra… Ívesen kellet volna szállnia, ehelyett nyílegyenes vonalban haladt. Ráadásul többek szerint a meteoritok nem szoktak ilyen zölden izzani… (Ez utóbbit cáfoljuk, hiszen pár napja Oroszország felett hasonlan zölden izzó meteorit robbant szét a Bajkál-tó felett.) A harmadik indokuk, hogy erős nagyításban és alaposan lelassítva a felvételt, világosan látszik, amint egy szürke tárgy elhagyja a meteoritnak tűnő lángoló objektumot.

És ezt észlelted már?  Igaz lenne? Földönkívüli kapcsolatfelvételt rögzített egy biztonsági kamera!

A szakértők szerint a légkörbe belépő objektum feltehetően egy irányíthatatlanná vált földönkívüli űrhajó lehetett. A védőpajzsai sem kapcsoltak be, így felizzott a légköri surlódás következtében.. A pilóta az utolsó előtti pillanatban hagyhatta el a bajba került járművet, ami nem sokkal azután szétrobbant…