Egy közkedvelt elmélet hívei szerint megtehettük volna, de mégsem küldtünk embert a Holdra az elmúlt 44 évben. De miért? Készítettek egy videót, amely még a megrögzött kétkedőket is elbizonytalanítja… vagy legalábbis elgondolkodtatja.

Lelkes amatőr kutatók összevágták egyetlen videóba az elmúlt több mint negyven év legfurcsább észleléseit, amelyeket a Holdon tettek.

Ráadásul, hogy ilyesmit láthassunk, még csak űrhajósnak sem kell lennünk, elég csak egy profi teleszkóp és tiszta égbolt. Már a Földről nézelődve is számos furcsaságot fel lehet fedezni égi kísérőnkön.

A NASA tudósai 1960-ban még azzal dicskedtek, hogy képesek lennének bázisokat létrehozni a Holdon, bányászni fognak, és kolóniákat alapítanak majd. De érdekes módon a 80-as évekre hirtelen megváltoztak a terveik… Úgy tűnik, hogy a technológia, és a tervek már készen álltak, de mégsem kerültek megvalósításra. Vagy mégis?

És ezt észlelted már?  Ősi piramis rejtőzik az Antarktiszon!

Az utóbbi években egyre többen hiszik azt, hogy egy hatalmas átverés áldozata lett az emberiség. Az amerikai űrhivatal és a titkos háttérszervezetek próbálják azt a képet mutatni, hogy a Hold egy kopár, halott kődarab, holott az ufóhívők egy része szerint bizonyítékok nem erre utalnak…

Egy elmélet szerint a NASA már évtizedek óta tudatában van annak, hogy a földönkívüliek bázisokat hoztak létre a Holdon. Ráadásul számos nagyobb hajójuk roncsa is megtalálható égi szomszédunkon.

Más teóriák azt hirdetik, hogy a Hold nem természetes eredetű égitest, hanem egy mesterségesen létrehozott, hatalmas űrbázis, amely egyfajta irányítóközpont a Naprendszerben élő idegen tevékenység összehangolására. Kegyesen megengedték, hogy a földlakók felfedezzék, kőzetmintákat vegyenek, és fotózkodjanak, majd miután ez néhány alkalommal megtörtént, megtiltották a további tevékenységeket a Hold felszínén. Állítólag azóta senki sem járt a Holdon. Legalábbis hivatalosan…

És ezt észlelted már?  Idegenek bázisa a Holdon: Megmenekült egy Apollo 11-es fotó a NASA-cenzúrától

Bármi is az igazság, a fotók mindenesetre elgondolkodtatóak…