Olyan elképesztő régészeti leletre bukkantak egy perui barlangban, ami könnyen lehet, hogy felborítja a világról alkotott jól megszokott képünket. Már az előzetes vizsgálatok is hajmeresztő dolgokat derítettek ki…

Egy perui férfi túrázás közben az ország déli sivatagában rábukkant egy ismeretlen barlangra. Nem tudott ellenállni a kíváncsiságnak, és úgy döntött bemerészkedik. Amit odabent talált, arra legmerészebb álmaikban sem gondolt.

A barlang néhány igen ősinek tűnő szarkofágot rejtett. Bennük pedig valami olyasmit, amitől a hideg futkosott a hátán. Mivel a felfedezés olyan hihetetlen, amilyenre eddig még nem volt példa, annak körülményeiről és helyéről semmiféle információt nem volt hajlandó megosztani a nagyvilággal.

szarkofag-peru

Nem véletlen a nagy titkolózás, hiszen a modern tudományos körök tűzzel-vassal írtják az avitt elméletekre épített hivatalos álláspontjukat.

Amelyik lelet pedig nem fér bele az elfogadott tanokba, az hamarosan rejtélyes módon eltűnik…

Számos hasonlóan különös lelet jutott erre a sorsra az elmúlt 150 évben az Egyesült Államokban, de a világ szinte minden táján ez a jellemző hozzáállás…

És ezt észlelted már?  Titkos NASA-videót szivárogtattak ki: Idegenek űrhajója kering a Jupiter körül

A felfedező magával hozott néhány darabot bizonyíték gyanánt abból, amit a szarkofágban talált. Egy hatalmas, három ujjú, nem emberinek tűnő mumifikálódott kezet, egy kicsi, szintén mumifikálódott koponyát, és egy apró tetemnek tűnő figurát.

Első hallásra fantasztikus mesének tűnhet a dolog, amit még Indiana Jones is megirigyelhetne, de a tárgyak tulajdonosa kész arra, hogy bárkinek a rendelkezésére bocsássa a leleteket vizsgálat céljára, sőt, még ingyenes mintát is küld belőlük. A célja nem a szenzációhajhászás, vagy pénz kicsalása, csupán csak tudni szeretné, hogy tényleg arra bukkant-e, amire gondol.

Be akarja bizonyítani, hogy a testrészek ősi földönkívüli lényeké lehetnek, olyanoké, amelyek a perui sivatag néhány ősi sziklarajzán is láthatóak.

Ezért pedig már lépéseket is tett. A maradványokat elvitte egy orvos ismerőséhez, aki megröntgenezte azokat. A felvételek bizonyítják, hogy aligha hamisítvánnyal van dolgunk. A cuscoi orvos megállapította, hogy a kéz egyértelműen nem emberi, csont és kiszáradt bőr alkotja, vagyis nem mesterségesen létrehozott hamisítvány.

Azt viszont nem tudta megállapítani, hogy miféle lényhez tartozott.

img_4046

A mumifikálódott kézben jól látszanak az ízületek és a törött hosszú és vékony ujjcsontok, amelyek közül az egyiket valószínúleg még a lény életében ismeretlen anyagból készült fémgyűrűkkel próbálták összeilleszteni gyógyítási céllal. A kéz felső része teljesen hiányzik…

És ezt észlelted már?  Az megvan, hogy 60 méteres földönkívüli tankot találtak a Holdon?

img_4048

Az ujjak végein még a körmök is megvannak…

img_4051

Az apró, gyerekjátéknak tűnő mumifikálódott fejről is kiderült az átvilágításkor, hogy valóban egy koponyáról van szó, ami nem emberi, de nem is egy állathoz tartozott…

img_3803

A tervek szerint 2017-ben, ha összegyűlik rá a pénz radiokarbonos kormeghatározást és DNS-analízist is végeznek a leleteken.

A tárgyak tulajdonosa még az érdeklődők kérdéseire is válaszol egy videóban. Bemutatja a mintákat és demonstrálja a kétkedőknek, hogy egy három ujjú kézzel is szinte bármit meg lehet csinálni…

A felfedezést a hiddenincatours.com weboldalon tették közzé először. Ez némileg gyengíti a felfedezés értékét, mert így sokat csak egy jól kitalált gerilla marketinges reklámfogásnak gondolják az egészet… Vajon mi az igazság?