Még épp időben mentették le azt a furcsa videót az Instagramról, amin olyasmi látszik, amit a világ kormányai legszívesebben eltitkolnának, mivel közzététele után percekkel már el is tűnt. És nem a posztoló törölte!

A SecureTeam10 UFO-vadász portál Tyler nicknevű szerkesztője sok időt tölt az interneten felbukkanó UFO-észlelések felkutatásával. Amikor rábukkant az alábbi videóra, a sok éves tapasztalat hatására le is töltötte az Instagramról. És milyen jól tette. Percek múltán már nem is létezett az a poszt, amiben közzé tették.

A videó a Mexikói-Amerikai határ tijuanai átkelőjénél készült 2017 január 26-án, ahol kisebb forgalmi dugó alakult ki, amikor az égen ragyogóan fényes tárgyak egész raja bukkant fel. Az emberek megálltak, kiszálltak a járműveikből, és úgy figyelték azokat, többen pedig videózták is a hihetetlen látványt. A napsütés miatt elég haloványan látszanak a fényes repülő tárgyak, de egy kis digitális sötétítéssel egész jól elő lehet hozni őket.

És ezt észlelted már?  Top 10 földönkívüli, akiket levideóztak 2017-ben

tijuana

Az UFO-vadászok már rutinosak, és ha valami újdonságot találnak a neten, egyből lementik. Ugyanis nem csak ők figyelik a világhálót, hanem az amerikai kormányzati hackerek tucatjai is. Ha pedig valami olyasmi kerül fel a netre, ami tiltólistán szerepel, akkor pillanatok alatt törlik azt. De ha valaki lementi, és visszatölti, sőt osztja a tartalmat, akkor már sok mindent nem tehetnek. Vírusként árad szét a világhálón, és szinte lehetetlen teljesen eltűntetni.

A videót mi is lementettük, és ezen a linken is megtekintheted, ha esetleg a SecureTeam10 csatornájáról is eltűnne.

Többen úgy vélik, hogy Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok 45. elnöke már megkapta a háttérhatalomtól az instrukciókat, miként kell kezelnie az ufókkal és az idegenekkel kapcsolatos kérdéseket. Ezen minden elnöknek mielőbb túl kell esnie… A videó többi részéből ráadásul még az is kiderül, hogy az elnök egyik testőre embernek álcázot földönkívüli… Úgy látszik jobbnak látják, ha közelről tartja valaki szemmel, nehogy valami butaságot csináljon.

És ezt észlelted már?  Az űrhajós a kezével próbált kitakarni egy UFO-t az űrállomás élő közvetítése alatt

Hasonló rejtélyes flottákat világszerte észleltek már, és több tucat videó is készült róluk… Legutóbb például egy ukrán falu felett parádéztak.

Többet akarsz tudni az UFO-flottákról? További cikkeket a témában itt találsz!