Különös, szinte már megmagyarázhatatlan jelenségre lett figyelmes egy kíváncsi ufóhívő a NASA élő műholdas közvetítését nézve! De nem ez volt az első eset!

John Craddick egészen elsápadt, amikor a mindig tökéletesen működő közvetítés hirtelen megszakadt, Carddick képernyője pedig elsötétült. – írja a ripost.hu.

“Épp egy barátomnak mutattam meg a videót, amikor az élő közvetítés hirtelen megszakadt. Ilyet még soha nem éltem át! Legalább fél percig teljesen sötét volt a képernyőm” – magyarázta az önkéntes szakértő a Mirrornak.

(Hasonlóakat szinte heti rendszerességgel észlelnek a profi UFO-vadászok. Íme a legfrissebb kapás.)

Carrdick szerint mindez nem véletlen. Állítása szerint a NASA szándékosan szakította meg a közvetítést, miután észrevették, hogy egy különös repülő tárgy tűnt fel a kamera látómezejében

A hírhedt ufóvadász ugyan nem merne megesküdni rá, hogy a lebegő jelenség egy ufó volt, abban viszont biztos, hogy az űrállomás szándékosan szakította meg a felvételt, mivel titokban akarják tartani az idegen lények létezését. De legalábbis nem szeretnék, ha sokan találgatásokba kezdenének a különös, oda nem illő tárgyakat látva.

nasa ufoja

2016-ban több alkalommal is furcsa tárgyak repültek el az űrállomás kamerái előtt…

“Lehet akár meteorit is, az mindenesetre roppant gyanús, hogy a felvétel épp akkor szakadt meg, amikor a repülő tárgy hirtelen megállt” – morfondírozott Carddick.

És ezt észlelted már?  Ezek a nők azt állítják, gyíkszerű idegenektől estek teherbe...

A korábbi években számos hasonló eset is előfordult, és a tapasztalt UFO-vadászok közt jól ismert a jelenség. A NASA ugyan több alkalommal is tagadta a vádakat, de a tények azt mutatják, hogy az esetek többségében, amikor valami furcsa tárgy, vagy fény jelent meg a közvetítésen, az adás megaszakadt…