Életünk során, néha a legőrültebb és leghihetetlenebb dolgok történnek velünk. Nem egy hétköznapi helyzetre gondolunk, hanem valami teljesen másra, ami valahol a logika és a paranormális közt helyezkedik el. Az egyik ilyen dolog, amire a legkevésbé számítana az ember, hogy földönkívüli lények látogatják meg, vagy rabolják el.

Az 1947-es Roswell incidens óta szinte állandó beszédtéma a földönkívüliekkel való találkozás. Számos összeesküvés-elmélet született az elmúlt 70 évben az idegen entitások által elkövetett emberrablásokról, állatcsonkításokról és bizarr kísérletekről, amely az emberi faj és az idegenek genetikai keresztezését tűzték ki célul. Bár rengeteg UFO-észlelésről számolt már be a sajtó, és az interneten is szép számmal olvashatunk bizarr találkozásokról, hitelt érdemlő bizonyíték (legalábbis a tudományos világ szerint) még nem került elő…

És ezt észlelted már?  Idegen űrhajót találtak a Holdon japánok műholdas fotóin

A legfrisebb harmadik típusú találkozásról, egy angol UFO-vadász, a kétes hírű John Mooner számolt be 2017 januárjában. Egy korábbi cikkünkben írtunk is róla. A Google Earth műholdas képeit böngészve olyan fotóra bukkant, amin Torquay béli otthonának hátsó kertjében saját magát ismerte fel, amint egy szürke bőrű földönkívüli lénnyel verekszik, mielőtt elrabolták volna. A férfi az állítólagos idegen emberrablás közzététele után nagyon népszerűvé vált az UFO-hívők körében… Mások szerint viszont csak egyszerűen őrült a fickó.

Úgy tűnik Mooner újabb elképesztő hírrel próbálja meglovagolni a gyorsan jött ismertséget. Azt állítja ugyanis, hogy sikerült lefotóznia egy repülő csészealj földönkívüli utasait. Ráadásul hármat is egyszerre. Erre bizonyítékként közzé tett egy fotót…

És ezt észlelted már?  Különös lény stoppolt éjszaka az útszélen, vagy csak illúzió?

Szokásához híven éppen az eget fürkészte New Abbot felett UFO-k után kutatva, amikor hirtelen kapása lett.

“Hirtelen észrevettem néhány mozgó fényt az égen, messze a távolban. Gyorsan előkaptam a fényképezőgépemet, és csináltam pár képet a villogó fényekről. Nagyon izgatott voltam, ezért rögtön ránagyítottam a fényekre, hogy alaposabban megvizsgálhassam, mit is az, amit fotózok. A fények mögött egy jármű jól látható alakja rajzolódott ki…”

És még valami különöset is felfedezett:

“A legmegdöbbentőbb az volt, amikor rájöttem, hogy a villogó fények felett látható haloványabb foltok valójában a repülő járű pilótafülkéjéből szűrődnek ki, és a földönkívüli pilóták arcai. A középen ülő idegen úgy tűnt, mintha pont engem nézett volna. Tudta, hogy ott vagyok. A másik kettő pedig mintha a műszereket kezelte volna…”

Aliens-proof-811594

Fotó: John Mooner

Ezután a fények kihunytak, és az UFO eltűnt a szeme elől. Az ellentmondásos képeket még a DailyStar és több ismertebb média is lehozta. Bár sokan hajlamosak elhinni Mooner állításait, mégtöbben kételkednek benne és a férfi épelméjűségében is. Szakértők szerint a képen nem látszik semmi olyasmi, amit a botcsinálta UFO-vadász állít… közönséges utcai lámpákról lehet szó a rosszul fókuszált fotón és az úgynevezett “lens flare” (becsillanás) effektus miatti tükröződés látható, nem pedig idegen lények… Mooner korábbi emberrablásos sztorija is hasonló képhiba és az élénk képzelőerő eredménye… Éppen ezért a legtöbben a népszerűséget hajhászó szélhámosnak tartják az férfit.