Az unatkozó UFO-vadászok előszeretettel böngészik a Föld, a Hold és a Mars műholdas térképeit. Most ez utóbbin bukkantak egy érdekes objektumra, amihez talán a Föld ősi isteneinek is köze lehetett…

A Mars műholdas térképén világosan kivehető egy téglalap alakú struktúra az egyik meteorit kráter mellett. A mérete 10 km x 7 km. Akár egy kisebb város is elférne rajta. A forma kísértetiesen hasonlít a Földön is felfedezett ősi megalitikus kőplatformokra, amelyek kora és eredete ismeretlen.

baalbek

A Föld egyik legismertebb ilyen megalitikus építménye a libanoni Baalbekben található, amire az ókori civilizációk előszeretettel építettek templomokat… Eredeti funcióját tekintve a legtöbb “nem hivatalos” kutató arra jutott, hogy leszálló pálya lehetett az ősi idegenek számára. Több, mint ötszáz, 1500 tonnás, precízen kifaragott kőtömbből rakták le, hogy egy sima, vízszintes platformot hozzanak létre. A legenda szerint maga Baal isten is itt szállt földre annak idején. Ha nem űrhajóval tette, akkor miért épült volna egy ekkora leszállópálya a számára?

És ezt észlelted már?  Így fest egy UFO, amikor bekapcsolja a térhajtóművét...

Baal-God-ghy201

Ráadásul a kor technikai ismereteivel és eszközeivel ilyen volumenű építkezés lehetetlennek tűnik, így valószínűsíthető, hogy a legendákban említett óriás lények lehettek a valódi építők.

S 7 shoria002-18

De még ennél is hatalmasabb ősi kőtömbökből összállított építményekre bukkantak pár éve Szibériában. Ott 3-4000 tonnás építőelemeket találtak… És ki tudja még hány hasonló, fel nem fedezett landolási zóna létezik a bolygónkon.

Úgy látszik az ősi idegenek nem csak a Földön építettek ki hatalmas leszálló pályákat, de útban ide a Marson is szükségük volt a sima, vízszintes felületre a biztonságos landoláshoz.

Az objektum Google (Mars) koordinátái: 68° 12′ 41.38″ S 167° 17′ 21.29″ E

mars kocka 2