Egy igen érdekes felvétel kerül fel a napokban az internetre egy amerkában videózott viharról. A felvétel készítője sem gondolta volna, hogy egy szép villám helyett ezt fogja látni…

A várt villám meg is érkezett, de nem egészen úgy, ahogyan számított rá. A viharos égen egy hatalmas fénygyűrű villant fel mintha elektromos kisülés lenne… a kisülés csak ezután világította meg a háttérben gomolygó felhőket is… nem egészen egy másodperc múltán a dörgést is rögzítette a kamera mikrofonja.

A különösen ragyogó fénygyűrű fél percig izzott még, mielőtt szertefoszlott… Hasonló “UFO-gyűrűket” már sok helyen észleltek bolygónkon, de eddig egyik sem vihar alatt bukkant fel és nem világítottak a sötétben…

Az UFO-hívők közt egyből elkezdődtek a találgatások. Vajon egy földönkívüli jármű nyitott féregjáratot, hogy elhagyja bolygónkat? Vagy inkább egy földi időutazó lépett be a téridő folyosóba? Esetleg egy titkos katonai kísérletnek lehettünk szemtanúi?

És ezt észlelted már?  Furcsa, fekete tárgy lebegett a London felett

Az utóbbi években már az amatőr kutatóknak is feltűnt, hogy egyre gyakoribbak a megmagyarázhatatlan fényjelenségek, kisülések, fényörvények az égbolton. Vajon tényleg a CERN részecskegyorsítója bolondította meg a Föld mágneses mezejét, vagy valóban az idegenek ténykedésének tudhatóak be a gyanús anomáliák?