Erős izgalmi állapotba kerültek az UFO-vadászok, amikor a napfigyelő műhold képein valami egészen elképesztő méretű objektumot fedeztek fel.

A SOHO napfigyelő műhold fotóinak tanúsága szerint a hihetetlen méretű tárgy útja közben megpattant a központi csillagunk felszínén, mielőtt tova száguldott volna. A Naphoz viszonyított mérete alapján, nagyjából Jupiter nagyságú lehetett. Ha sci-fi írók lennénk, arra gondolhatnánk, hogy a jókora galaktikus űrhajó így próbált sebességet gyűjteni egy hiper-űrugráshoz.

orias ufo a napon 2 orias ufo a napon

Egy korábbi felvételen azt fedezték fel a lelkes amatőr kutatók, hogy a mostanihoz kísértetiesen hasonló objektum egy sugárnyalábot bocsájt ki a Nap irányába. Talán éppen energiát szippant ki a forrongó csillagból a manőverhez…

Már számos hasonló teória terjedt el az interneten a témával kapcsolatba. A közös mindegyikben, hogy hatalmas földönkívüli anyahajók bukkannak fel rendszeres időközönként a Nap közelében. Az elméletek egy titkos féregjáratról is beszélnek, amely pont a Napunk mellett nyílt meg. Ez biztosítja, hogy a földönkívüliek a világegyetem egy távoli pontjáról percek alatt ide tudjanak utazni… Ez pedig már harci konfliktust is okozott a több különféle idegen faj között.

És ezt észlelted már?  Álcázott UFO-anyahajó jelent meg Belgium felett

A NASA természetesen szóra sem méltatja az ilyen elképesztő elméleteket. Szerintük szó sincs itt semmiféle titkos UFO-tevékenységről. Csak az élénk fantáziájú internetező fiatalok képzelnek bele az optikai hibákba különféle bizarr dolgokat.

Bár a legtöbbek nem veszik komolyan a magyarázkodást, mert szerintük a NASA tudósai lennének az utolsók, akik elfogadnák, hogy léteznek a földönkívüliek…