Ismét egy olyan videó keltett izgalmat az UFO-hívők körében, amelyet az Nemzetközi Űrállomás kameráinak tulajdonítanak… ráadásul akkora UFO látható rajta, amit nehéz nem észrevenni! De vajon tényleg földönkívüli?

A különös felvételen az egyik olyan UFO-észlelést láthatjuk, amelyek alkalmával a NASA rendszeresen lekapcsolja a Nemzetközi Űrállomás (ISS) élő képet közvetítő kameráit. A videót még 2016 novemberében rögzítette egy fanatikus UFO-vadász, de csak most hozták nyilvánosságra.

Tyler Glockner ufóvadász, a Secure Team 10 weboldal szerkesztője szerint a felvételen valóban látható néhány normálisnak nem mondható tárgy. Egy nagyon hosszú, szivar alakú és több kisebb azosítatlan objektum. Akik sci-fi filmeken edződtek, azoknak alighanem lejön az a pillanat, amikor a kisebb járőrhajók visszatérve küldetésükről, bedokkolnak az anyahajóba. Talán éppen valam, ilyesmit láthatunk a videón.

És ezt észlelted már?  Az amerikai hadsereg elismerte, hogy tőlük szivárgott ki ez az UFO videó

ufo isis

– Láttam már űrszemetet, jégkristályokat, ufókat és különböző fénypontokat az űrben készült felvételeken, de ilyet még sohasem éltem át. Ami itt látható, az egyikhez sem fogható… – mondta Glockner a videó megnézése után. A NASA természetesen nem kommentálta a felvételeket. 

Néhány öreg róka az UFO-közösségekben még akár azt is megkockáztatta, hogy valójában nem is földönkívüli űrhajót, hanem a titkos amerikai űrprogram során létrehozott amerikai űrflotta egyik szivar alakú anyahajóját láthatjuk, ami utánpótlásért érkezett haza… Ez több. mint érdekes felvetés!

Forrás: metro.co.uk