Egy termékeny anomália-vadász különös dologra bukkant a Curiosity marsjáró fotóin. Szerinte egy halott földönkívüli tetemét sikerült véletlenül megörökíteni.

Sokan hobbiként nézegetik a Marsról érkező NASA fotókat, amelyekhez bárki hozzá férhet az interneten keresztül, lévén, hogy közkincsnek számítanak. Általában a köves pusztaságon kívül semi érdekeset nem látnak. De a gyakorlott szemlélők folyton kiszúrnak különös dolgokat… Ezúttal a mars egyik dombjának tetején véltek felfedezni egy érdekes alakzatot.

marsi hulla 2

Egyes vélekedések szerint ez leginkább egy hason fekvő, halott földönkívüli tetemének tűnik.Streetcap1 nevű felhasználó még egy kisebb videót is rittyentett a felfedezése köré. Állítása szerint a videó közzététele után különféle hírszerző ügynökségek kezdték zaklatni a kérdéseikkel. Úgy tűnik valamibe alaposan beletrafálhatott…

A földönkívüliekre vadászó közösségek szerint biztos, hogy egy idegen lény tetemét fedezte fel. A szkeptikusok pedig válltig állítják, hogy csak egy érdekes alakú szikla van a képeken, hiszen ha valódi hulla lett volna, alighanem már réges-régen lebomlott volna… Erre a magyarázat, hogy a halott idegen megkövült halála után, ezért nem hullott porrá… Az igazság alighanem sosem fog már kiderülni.

És ezt észlelted már?  Döbbenetes lelet: Ősi idegen megkövesedett koponyájára bukkantak a Marson

Forrás: disclose.tv