A napokban olyan különös fotók jelentek meg a világhálón, amelyekre milliók voltak kíváncsiak… Egy arra járó autós lefotózta, sőt le is videózta a különös égi jelenetet… Szerinte biztos, hogy nem meteoritok voltak, mint ahogy a helyi média megpróbálta beállítani…

Eddig mindenki csak fanyalgott, ha ufókról, vagy földönkívűliekről készült videók kerültek fel a netre. Szinte mindegyik homályos, vagy rossz minőségű volt. Azonban hosszú idő óta a legjobb minőségű felvételek készültek a napokban az úgynevezett azonosítatlan repülő tárgyakról. 

2017 április 16-án egy Mauricio Morales nevű úriember osztott meg a különös képeket a közösségi oldalán. A fotók vírusként terjedtek el a világon, szinte mindeki kíváncsi volt rájuk. Nem is csoda.
arizona 001

Ezt írja Morales a Facebook posztjában:

És ezt észlelted már?  Sokkoló videó egy sebesült földönkívüli kihallgatásáról

“Miközben ma este visszindultam Phoenixbe, néhány mérföldre Parker településtől, villódzó zöld fényeket vettem észre a szemem sarkából.

Néhány mérföld múlva újra észleltem, de ezúttal narancs színű fényeket a távolban, jobbra tőlem. Eleinte azt hittem, talán egy meteor csapódott be és tüzet okozott a sivatagban, esetleg egy távoli antennan jelzőfényeit láttam… Nem gondokodtam sokat a dolgon, további három mérföld azonban után újra észrevettem a fényeket. Ekkor jöttem rá, hogy ez valami különleges dolog lehet…”

arizona 002

“Lehúzódtam az útról és felállítottam a fényképező gépem állványát, majd a gépet is rácsatoltam. Észak-nyugati irányban végül jól kivehetően hat pirosas-narancssárga fény jelent meg ismét az égen. Hol felbukkantak, hol eltűntek. Úgy tűnt, mintha párhuzamosan haladnának egymással. Nagyon fényesen csillogtak. Fotókat és videókat is készítettem. Végül, majd 15 perc múlva a fények eltűntek…”

arizona 004

“Bármi is volt, még életemben nem láttam még ilyesmit. Szuper és hátborzongató élmény volt.”

Mint kiderült az ellenkező irányból, majd 100 mérfölddel távolabb szintén észlelték a fényeket. Egyes környékbeli lapok megpróbálták meteoritnak beállítani az éjszakai fényjátékot, de aligha lehetett ilyesmi, hiszen egy űrből érkező test nem vánszorog az égen 15 percen keresztül szinte ugyanazon a helyen…

És ezt észlelted már?  Egy 2030-ban járt időutazó nyilvánosságra hozta, mi vár ránk idén...

arizona 005

Arizona sivatagos területei amúgy is híresek a különös repülő tárgyairól, amelyeket leginkább ufónak, vagy titkos katona tesztrepülőknek gondolnak a szemtanúk… Talán éppen valami ilyesminek lehetett tanúja az arra járó autós….

A fotók és a videó megtalálhatóak Mauricio Morales a Facebook oldalán.