A mexikói Popocatepetl vulkán élőben nézhető webkamerája rögzítette azt a pillanatot, amikor egy ismeretlen repülő tárgy elszáguldott előtte, és hatalmas sebességgel repült a tűzhányó felé.

A furcsa tárgy olyan gyorsan haladt, hogy a másodpercenként egy képkockát rögzítő kamera felvételén csak egy csíkot lehet látni az égen. A felvételt 2017 április 15-én rögzítette a webkamera. A tárgy 2 másodperc alatt áthúzott a kamera látóterén.

A vulkán webkamerája azt elmúlt években már több tucatnyi különös dolgot rögzített. Több a mostanihoz hasonló jelenség is volt köztük. Egyelőre még az ufológusok sincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mit is látnak a felvételeken, ők is csak találgatnak. Az egyik kedvelt elméletük szerint a vulkán kürtője egy földalatti UFO-bázisba vezet, ahol hatalmas gépekkel nyerik ki az nyers energiát a folyékony lávából a földönkívűliek.

És ezt észlelted már?  Antarktiszi kutatók magyarázkodnak a lövöldözős ufóvideó miatt!

A komoly tudósok viszont némelyik anomáliában a vulkáni és a tektonikai aktivitást kísérő fényjelenségekre ismertek. De ezekre sincs még elfogadott tudományos magyarázat… A videófelvételek szerint éppúgy lehetnek eddig ismeretlen entitások, ufók,vagy elektromágneses fényjelenségek, mint egyszerű éjszakai bogarak, vagy madarak a lámpafényben.