Lassan “minden második” turista, aki hazatér az államokból, valamilyen ufós élménybeszámolóval, vagy videóval kezd dicsekedni. Vajon véletlen lenne, hogy míg az amerikaiaknak szinte már fel sem tűnnek a furcsa fények az égen, a külföldiek folyamatosan ámélkodnak?

Egyes összeesküvés-eléméletek szerint Amerika már régen elesett a földönkívüliekkel vívott pszionikus háborúban. Ez annyit tesz, hogy sikeres agymosással és tudatbefolyásolással a földönkíüliek szinte észrevétlenül épülhettek be a kormányzásba, a hadseregbe és átvették az államok teljes irányítását… Az emberek pedig már nem is csodálkoznak, ha fura repülő tárgyak, éjszakai fények, vagy valóban jól látható idegen repülő járművek repkednek felettük. 

Persze mint minden jó sci-fiben, akadnak, akikre nincs hatással a földönkívüli technológia, és kétségbeesetten próbálják a világ tudtára hozni, hogy mi folyik ott… Persze mindez csak egy igen durva összeesküvés-elmélet. És az is lehet, hogy csak egy drónt reptett valaki éjszaka a Szabadságszobor felett … A rengeteg hasonló videó viszont, ami felkerül az internetre, azért elgondolkodtató. Ha tényleg ufók repkedben New York felett, vajon a hadsereg vadászgépei hol maradnak? Vagy tán éppen ők azok, csak nem a megszokott földi gépeikkel?

És ezt észlelted már?  Ufógyűrűt videózott le autójából egy portugál

ufo szabdsag szobor 2

maxresdefault (1)