Igazi UFO-láz alakult ki a napokban Szlovákiában. Egy rejtélyes, fénylő objektum jelent meg 2017 május 17-ének reggelén. Az esetről videók is készültek. Úgy tűnik, hogy visszatérő vendégről van szó…

Szinte az összes UFO-portál lehozta a szlovákiában felbukkant rejtélyes fénylő ufóról készült videókat. A felvételeken egy fényes, zöldes színű fénygömb látható, amely néhol lassan mozogva halad, máskor pedig gyorsan változtatja a helyét… Konkrét alakja nincs, folyamatosan változik. Egyes feltételezések szerint nem földönkívüliek járművéről van szó, hanem egy eddig nem ismert plazma-jelenségről.

A korábbi években több hasonló észlelésről is beszámoltak, Szlovákiábban legalább két alkalommal jelent meg, de megfigyelték az Oroszoknál, és a világ több más pontján is a fénylő gömböket.

És ezt észlelted már?  Sporthírnek álcázva adták le a legnagyobb malajziai ufóészlelést

Az UFO-hívők keresik a válaszokat és őrült elméletgyártásba kezdtek. Felmerült, hogy esetleg egy más dimenzióból származó entitás lehet, ami a mi világunkban képlékeny, plazmaszerű állapotban jelenik meg. Mások földönkívüiek szondáinak tartják őket, amelyek azért vannak itt a Földön, hogy megfigyeljenek minket. A paranormális kutatók inkább plazmának, gömbvillámnak, vagy hasonló kevéssé ismert jelenségnek gondolják a különös fénygömböket.

A veterán ufológusok azonban sokat sejtetően arra célozgatnak, hogy az elmúlt hatvan évben, a földönkívüli technológiákkal végzett kísérletek lehetnel ludasak a történtekben. Korábban kiszivárogtak olyan információk, miszerint nukleáris-, antigravitációs-, mágneses-, és egyéb titkos kísérletek néhol átszakították a tér-idő szövetét, számos időhurkot és átjárót hozva létre ismeretlen dimenziók közt, ahol azóta ellenőrizhetetlenül járnak-kelnek különféle entitások a saját és a mi világunk közt. Talán éppen egy ilyennek lehetünk szemtanúi a legfrissebb szlovák videón is.

És ezt észlelted már?  Egy 2030-ban járt időutazó nyilvánosságra hozta, mi vár ránk idén...