A napfigyelő műholdjaink az elmúlt napokban számos furcsa, nem azonosított objektumot figyeltek meg a központi csillagunk közelében.

A Stereo Ahead COR2 műhold kamerái három hatalmas méretű ismeretlen tárgyat rögzítettek 2017 május 10-én, amelyek konvojt alkotva a Nap felé haladtak. A fotók alapján úgy tűnik, hogy a harmadik objektum valamilyen fényforrást bocsát ki magából. Egyes elméletek szerint az is lehetséges, hogy most indult ismét útjára a titkos amerikai űrflotta, miután feltöltötték a készleteiket a Földön. UFO-vadász körökben már régóta kering a legenda a titkos flottáról, amly 8 hatalmas anyahajóból áll, és számos kisebb járműből. Ezekkel már évtizedekkel ezelőtt feltérképezték az egész Naprendszert, és a földön kívüli bázisok, és titkos kolóniák ellátmányát is ők szállítják…

irflotta napiufo

A képeken tisztán kivehető, hogy három, hatalmas, henger alakú objektumról van szó, amelyek alakja megegyezik a titkos flotta anyahajóinak leírásával. A SOHO LASCO C2 műhold is észlelte a hatalmas objektumokat és hasonló képeket készített róluk.

És ezt észlelted már?  A kivetítőn felejtették az űrállomásos kamu videót a NASA irányítóközpontjában

A titokzatos járművek feltehetően azért haladnak a Nap és a Föld közt, hogy a bolygónkról ne lehessen észlelni őket a Nap fénye miatt. Ez egy ősi pilóta trükk, bár inkább ellenséges rárepüléskor szokták alkalmazni, de észrevétlen távozáshoz is ideális… Úgy fest, hogy a Nap megfigyelésével megbízott műholdakkal viszont nem számoltak…

A szkeptikusok persze csak legyintenek ezekre a felvételekre. Szerintük csak a műholdak kameráin áthatoló, nagy energiájú kozmikus részecsék okoztak zavart a képrögzítésben, amit az UFO-vadászok alaposan benéztek… De persze ők is csak annyira biztosak a dolgukban, mint az UFO-kutatók.

A NASA eredeti fotóját itt tekintheted meg!