Öt év alatt legalább negyedszer bukkant fel az óriásbolygó méretű sötét objektum a Nap közelében, hogy megcsapolja a felszínét.

A döbbenetes képeket a NASA egyik napfigyelő műholdja készítette 2017 május 25-én. Tisztán látszik, amint egy óriásbolygó méretű, sötét objektum a Nap felszínéhez közel egy köldökzsinór szerű képződménnyel összekapcsolódik a fortyogó felszínnel. A legtöbb elmélet szerint valamiféle energiabegyűjtés tanúi lehetünk. A hatalmas objektum mintha a szoláris plazmát szipkázná el a csillagunktól.

csapoljak a napot napiufo

A NASA kutatói azt sugallják, hogy a sötét gömb egy ritka, napkitörési tevékenység, amelyet “kiemelésnek” neveznek. A sötét rész hűvösebb, sűrűbb plazmát tartalmaz, mint a környező 2 millió Celsius fokos korona. Amint elér egy bizonyos méretet, elszakad a Nap felszínétől és távozik… Az UFO-kutatók szerint azonban csak annyira hihető ez az elmélet, mint az ővék.

És ezt észlelted már?  Sorra húztak el az ufók a Yellowstone Nemzeti Park felett

A különös jelenség már többször is felbukkant az elmúlt években. Egy korábbi cikkünkben már részletesen beszámoltunk róla. Azóta számos új elmélet született a Nap körül felbukkanó különös anomáliákról. Ezek közt szerepel egy a Nap közelében található féreglyuk is, amely a világegyetem egy távoli részével van összeköttetésben. Többen úgy vélik ennek is köze lehet a hatalmas plazmafaló felbukkanásához. Talán éppen ott szállítják el a Napból kiszipolyozott elképesztő mennyiségű energiát…

A 2012-es felvételeken a mostanihoz kísértetiesen hasonlít a Földhöz képest több ezerszer nagyobb sötét objekum és a csápszerű köldökzsinórja. Hiába tűnik úgy, hogy a földi űrhivatalok csúcstechnikával dolgoznak, az vajmi kevés ahhoz, hogy a Naprendszer és világűr titkait megmagyarázzák. Még mindíg csak a felszínt kapargatjuk, és soha nem lesz kézzelfogható bizonyítékunk arra, hogy miféle elképzelhetetlen dolgok zajlanak pédául a Nap közelében, amíg másfélmilló kilométerről figyeljük kezdetleges műholdjaink kameráival.