Egy házaspár különös módon repkedő, lángoló fényű objektumot vett videóra a coloradoi Montrose városában. Először nem is tudták, hogy mi az, csak a furcsa mozgása tűnt fel nekik. Amikor azonban kinagyították a képeket, megállt bennük az ütő. Ilyet még nem láttak…

“2017. június 21-én a házunk hátsó kertjéből épp a naplementét néztük a férjemmel, amikor észrevettük, hogy egy különös fényű objektum bukkant fel az égen nyugat felől. Furcsán mozgott, így rögtön kapcsoltunk, hogy valami nem stimmel vele. A férjem azonnal befutott a házba a telefonjáért, az enyém nálam volt, így ketten is videózni kezdtük. Fotókat és videókat is készítettünk a furcsán mozgó, tárgyról. Sárgás-narancsos színű volt, és mintha lángolt volna.”

“Szabad szemmel nem tudtuk megállapítani, hogy mi volt az. Egészen addig nem látszódott tisztán az alakja, amíg a fotókat nem töltöttük le a számítógépre és nem nagyítottuk ki őket. Izgatottak és idegesek voltunk, mert még soha nem láttunk olyan repülőgépet, ami így nézett volna ki. A teste hosszú volt, az eleje lefelé görbült, és felfelé álló szárnyai voltak, amelyek tüzes narancssárga fényben ragyogtak. Mögötte valami fátyolszerűség, vagy esetleg füst szállt. Olyan volt, mintha főnix, vagy lángoló angyal lett volna.”

Az felvételeiket elküldték a civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezetnek, A MUFON-nak is, akik nyilvántartásba vették 84548-as aktaszámon. Bár a szervezet befogad minden jelentést, nem foglalnak azonnal állást a mibenlétét illetően. Általában kivizsgálják az ügyet, és felhívják a figyelmet arra, hogy a legtöbb észlelést általában valamilyen emberalkotta tárgy, időjárási jelenség, vagy fénytörés okozza.

És ezt észlelted már?  Tömeges észlelés: Egyre gyakrabban nyílnak UFO-térkapuk a Föld közelében

Az eredeti videót ide kattintva tekintheted meg a MUFON oldalán!

Vajon mi lehetett a különös lángoló tárgy? Talán egy repülőgépről verődtek vissza a lemenő nap sugarai? Egy angyal szállt Colorádó felett? Esetleg földönkívüliek teszteltek egy új járművet? A válasz talán sosem fog kiderülni…