Hasonló kinézetű ismeretlen objektumokat tavaly és tavalyelőtt is megfigyeltek Ausztriában. Vajon visszatérő ufókról, vagy valami másról van szó? Ketten is egyedülálló felvételeket készítettek két különböző irányból, de a napiufo.hu megszerezte a testközelből készül videót is!!!

grazi ufo sima 2

A különös repülő fénygömböket Ausztriában, Graz városában vették videóra 2017. június 30-án naplementekor. A felvételeken jól látszik, hogy a rejtélyes tárgyak két-két fénygömbből állnak, és különféle manővereket hajtanak végre a levegőben, néhol köröket írnak le, máskor egymást kerülgetik.

Elég meglepő, de tény, hogy ugyanazokat a tárgyakat vették fel ugyanazon a napon Graz egy másik részéről is. (Bár ez utóbbi videó nem olyan jó minőségű, mint az első.) A második felvételen is ugyanaz látható, így az észlelést hitelesebbé teszi, mivel két független szemtanúról van szó. A közösségi médiákon egyből elkezdődtek a találgatások. Az UFO-vadászok egyből kikiáltották UFO-nak a különös objektumokat.

És ezt észlelted már?  Saját árnyéka buktatta le a Mars körül keringő rejtélyes ősi műholdat

Érdekesség, hogy 2016-ban, és  2015-ben is hasonló dupla fénygömböket láttak repkedni Graz felett. Ez pedig nem lehet véletlen. Többen arra gyanakodnak, hogy visszatérő földönkívüliekről van szó… Talán folyamatosan látogatnak valakit. Esetleg egy nagyobb inváziót készítenek elő… Az egyik kommentelő, az Egyesült Államokból, elmesélte, hogy június 28-án, két nappal a grazi észlelések előtt hasonló fényekett látott a Tennessee-hegység közelében.

A YouTube kommentek közt azonban az elvakult UFO-hívőkön kívül néhány bennfentes is felbukkant, akik pillanatok alatt megfejtették az imbolygó, páros fénygömbök rejtélyét…

Szerintük a különös légi manőverekre és furcsa irányváltásokra igen kevés emberalkotta jármű, és pilóta lehet csak képes. Ők pedig csakis Blanix Team tagjai lehetnek, akik általában a grazi repülőtér felett gyakorolnak vitorlázó gépeikkel. Ezeknek a szárnyaira fáklyákat szereltek, hogy a légibemutatók minél látványosabbak legyenek. Ez magyarázza a dupla fénygömböket az alkonyi éget. Rövid kutakodás után rá is bukkantunk az egyik bemutatkozó videójukra, amely testközelből mutatja az ufóknak hitt gépeket manőverezés közben…

És ezt észlelted már?  Itt a tudományos bizonyíték: Van élet a halál után!

Úgy tűnik, hiába volt a nagy felhajtás, az UFO-vadászok ezúttal hatalmas lyukra futottak! Pedig még a MUFON, az egyik legrégebben működő, civil UFO-észleléseket gyűjtő szervezet is nyilvántartásban vette a grazi égi jelenséget… Igaz, ők mindent befogadnak, és csak később vizsgálják ki alaposabban. Emellett azonban felhívják a figyelmet arra, hogy a legtöbb furcsa repülő dolog, általában emberalkotta szerkezet, kisebb részük pedig időjárási anomália… Az észleléseknek csak a töredékéről derül ki, hogy valóban nincs rá magyarázat!