Úgy tűnik az idei nyár leggyakrabban észlelt idegen technológiája a kicsi fehér UFO-drón, amit természetesen csakis egy földi drónnal lehet lencsevégre kapni…

2017. július 8-án egy drón-kamerás, aki manapság a manhester-i Heaton park fölött repteti a gépét, néhány furcsa, fehér tárgyat vett észre a felvételein, amint nagy sebességgel száguldoztak a park körül. A felvételt a terület több pontja felett készítette, és a kicsi gömbszerű dolgok mindenhol csak pillanatokig látszódtak.

white orbs tree Manchester UK tree spirits

A drón-rajongó még mindíg nem tudja, mik lehettek ezek az apró fehér tárgyak. Egyesek szerint talán ezek az úgynevezett fa szellemek. Az ősi folklór szerint ezek a szellemek jóindulatúak és a fákban élnek mindaddig, amíg a fa el nem pusztul. Mások inkább rejtőzködő földönkívüli drónoknak hiszik őket, hiszen képtelenség észrevenni őket, mert lentről nézve beleolvadnak az égboltba. Mióta egyre népszerűbbek a drónkamerák, és százszámra készülnek a légifelvételek, egyre gyakrabban észlelik őket a drónreptetők. Szinte a világ minden táján készültek már hasonló videók, így többek közt Magyarországon is.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli-flotta parádézott Kelet-Európa felett!

Egyes elméletek szerint az egész Földön megtalálhatóak, és az idegenek ezekkel tartanak megfigyelés alatt minket.

Sokan viszont biztosak abban, hogy csak egyszerű nyárfaszöszökről van szó, amelyeket hazánkban is megfigyelhetünk tömegesen, főleg tavasszal. Azonban itt a bökkenő! Már régen nyár közepén járunk! Hol vannak már a nyárfaszöszök ilyenkor?