Különös megfigyelést tettek a világ két különböző pontjáról, ami alátámasztja az UFO-vadászok legújabb őrült elméletét… Tényleg itt vannak a földönkívüliek, vagy csak túl gyanakvóak vagyunk?

Szokatlan árnyék vetült az égre napkeltekor ugyanazon a napon Belgiumban és Mexikóban. Az, hogy a földteke két, szinte ellentétes oldaláról is észlelték az anomáliát, hátborzongató találgatásokra adott okot. Mivel árnyékot csak olyan dolog tud a Földre vetni, ami a Nap és a Föld között van egy adott pillanatban, kézenfekvő a feltételezés, hogy valami van odakin a Földkörüli pályán, ami a fény útjában volt, és nem a Hold az.

A legújabb elméletek szerint az idegenek már évtizedekkel ezelőtt megérkeztek bolygónkhoz, és észrevétlenül átvették az irányítást. Az emberiséget ismerve, az, hogy nyíltan érkezzenek, szóba sem jöhetett, hiszen egy ilyen elképesztő esemény világméretű ellenállást váltott volna ki. Maradt a rejtőzködés. A legjobb módja, hogy leigázzák az emberiséget az, hogy ha nem is tudnak róla. Tovább élik az életüket és dolgoznak, csakhogy a kitermelt nyersanyagok nagy része a földönkívüliek hajóira vándorol.

És ezt észlelted már?  UFO jelent meg a romok felett a mexikói földrengésről szóló élő tudósítás közben

De mégis hogyan csinálják?

Már a hetvenes-nyolcvanas években elkezdték a terv kivitelezését. Ügynökeik beépülve az akkori nagyhatalmak vezetői körébe, kihasználták a hidegháborús helyzetet és arra vették rá az USA akkor vezetőit, hogy műholdakat telepítsenek a Föld köré. Az évek során egyfajta műhold-háló jött létre, amelyet az idegenek arra használnak napjainkban is, hogy egyfajta hologramot, hamis égboltot vetítsenek az égre, ezzel elfedve hatalmas anyahajójukat, ami a Föld közelébe érve pályára állt.

Ezt, és a menetrend szerint közlekedő szállítóhajókat akár szabadszemmel is láthatnánk, ha nem lenne a hologram-háló. Csakhogy több évtized telt már el a műholdak pályára bocsátása óta, és a technika alaposan elkopott. Napjainkra többször előfordult, hogy megszakadt a hologram, és pár pillanatra látszódott az igazi égbolt. Ilyenkor jelennek meg furcsa anomáliák, ismeretlen tárgyak, vagy különös árnyékok az égen világszerte. A most megfigyelt hatalmas árnyék minden bizonnyal annak a gigantikus anyahajónak árnyéka, amely a Föld körül kering.

És ezt észlelted már?  UFO-t üldözött két repülőgép egy antarktiszi kutatóállomás közelében

Mit tehetnénk a megszállás ellen?

Most már szinte semmit. Az idegenek olyan szinten beépültek már a világ vezetői pozícióiba, hogy aligha tudnánk bármit is tenni ellenük. Aki túl közel kerül az igazsághoz azt hamarosan furcsa baleset éri, vagy eltűnik. Volt már erre példa a közelmúltban a legismertebb UFO-vadászok közt is. Nem egy, gyanús körülmények közt halálozott el, mielőtt túl sok hasznos információt szivárogattott volna a köztudatba…

A Világok Harca lehet, hogy nem is olyan légbőlkapott történet…

Mit mondanak a szkeptikusok?

Persze ennek az őrült elméletnek ellenzői is vannak, akik egyszerű légköri, vagy időjárási anomáliákkal, esetleg hamisítással magyarázzák a furcsa jelenségeket. Ha paranoiásak lennénk, azt gondolnánk, hogy ők is az idegenek beépített emberei. Egyelőre azonban az egész történet tényleg csak egy őrült elmélet, ami vagy igaz, vagy nem. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy mennyi furcsa dolgot észlelnek az UFO-vadászok világszerte… Talán túl sokat is!