Ilyen látványban ritkán lehet része az embernek. Főleg, amióta egy műholdakból álló rendszer veszi körbe a Földet és vetít fölénk mesterséges égboltot, hogy eltakarja az ehhez hasonló dolgokat.

Állítólag a hidegháborús űrverseny idején a Reagan-kormány alatt dolgozták ki a szisztémát. Igaz, akkor még csak rakétaelhárító rendszernek tervezték, a kormányzatba és a hadseregbe beépült földönkívüliek ellátták a harci műholdakat egy kis extrával.

Hivatalosan a műholdakat sosem lőtték fel, de mindannyian tudjuk, hogy mit jelent az, ha hivatalosan tagadnak valami kézenfekvő dolgot… A Föld körül különféle idegen létformák bázisai keringenek, egyik-másik akkora, mint egy kisebb hold. A bolygónkon kitermelt nyersanyagokat menetrendszerinti űrjáratokkal szállítják a bázisokra, és éppen ez az, amit nem szabadna megtudniuk a földlakóknak.

2015-ben ennyi űrszemetet regisztráltak a Föld körül. Ugyan ki tudná megmondani mennyi ebből a titkos műhold?

A műhold-rendszer az elmúlt ötven évben már eléggé elhasználódott, és szinte senki sem akad, aki karbantartaná őket. Így egyre gyakrabban találkozhatunk majd ilyen, és ehhez hasonló elképesztő látvánnyal az égboltra tekintve… Szakadozik a hologram háló, és közeledik a földönkívüli lelepleződés ideje…

És ezt észlelted már?  Alakváltó UFO-t videóztak Rio de Janeiro felett - vágatlan videó

Néhányan persze meg vannak gőződve arról, hogy a videón látható extra planéta nem más, mint a rejtélyes Nibiru bolygó. Persze ez is könnyen elképzelhető, ezért is volt remek ötlet a hologram hálózat, mivel ezt is eltakarta. Eddig…