Néhány éve még csak fantasztikus regénybe illő elmélet volt az, hogy a Földön minden emberbe chipet ültetnek. Napjainkra viszont egyre aggasztóbb a technika azon ágazatának fejlődése, ami ezt lehetővé teszi. És még csak a beleegyezésünk sem kell hozzá, hisze még észre sem vesszük ha megchipelnek bennünket. Tudósok egy csoportja riadót fújt az úgynevezett “okos por” miatt.

Az 1990-es években egy Kris Pister nevű kutató elképzelt egy olyan jövőt, amelyben az emberek hozzáférnének egy olyan technológiához, amelyet csak úgy ismernek: okos por. Elég csak megszórni egy nagyvárost a levegőből a miniatűr szenzorokból álló porral, és szinte mindenhová beszivároghatnak a kíváncsi nagyhatalmak. Adatokat gyűjthetnének a világ minden tájáról a városokról, a környezetről és a személyes adatokhoz is hozzáférhetnének. Bár ez akkoriban nem volt több, mint egy fantasy, most ez az ötlet ijesztően közel áll a valósághoz, és a következmények rémisztőek. Ma a létező legkisebb microchip 0,4 mm x 0,4 mm méretű.

És ezt észlelted már?  A tudósok figyelmeztetnek: 100 év múlva kihalhat az emberiség!

A vezető kutatók szerint ezzel a veszélyes technológiával kísérletezik manapság Kína is. Ez jogos aggodalmakat vet fel az Egyesült Államokban, de világszerte is. Kína rengeteg árut importál a világ számos országába, így a kínai “intelligens por” bekerülhet akár az élelmiszerekbe, az elektronikai eszközökbe, de akár a ruhafélékbe, de az egyszerű háztártási tárgyakba is könnyedén beépíthetik észrevehetetlenül. A legnagyobb veszélyt azonban azok a számítógépes alkatrészek jelentik, amelyek nagyrésze szintén Kínából származik. Ezek használatával gyerekjáték lehet meghekkelni bármilyen számítógépet a világ bármely pontján.

Felvetődött ezzel kapcsolatban egy olyan álláspont is, miszerint mindez az Egyesült Államok tudtával és beleegyezésével is megtörténhet. Így akár tudtukon kívül az összes állampolgárukat megfigyelhetik, nyilvántarthatják mozgásukat, és egészségi állapotukat. De ez érvényes a világ bármely országára…

És ezt észlelted már?  Megfejtették Nostradamus titkos kódját - hátborzongató próféciák 2017-re!

Az utóbbi években a mikrochip technológia egyre fejlettebbé vált, és egyes kutatók képesek voltak a kísérleti állatok viselkedését befolyásolni, laboratoriumi körülmények között a beültetett chipek segítségével. Lehetséges, hogy az ilyen típusú technológiát egy nap embereken is használni fogják? Lehetséges, hogy már meg is tették?

Forrás: www.disclose.tv