Egyre több ember lát furcsa dolgokat, azonosítatlan repülő tárgyakat az égen, és a legtöbb kutató szerint nem mindig optikai illúziókról van szó. Most egy hétköznapi anyuka is ezt állítja…

Manapság szinte bárki lefotózhat egy-egy UFO-t, még úgy is, hogy észre sem veszi a kép készítésének pillanatában, hiszen nem arra koncentrál, hogy mi van a háttérben az égen, hanem a fotó témáját figyeli… Később persze a legtöbben meglepetten tapasztalják a megmagyarázhatatlan sötét objektumokat a fotóikon.

Így volt ez a Dél-dakotai anyukával is, aki 2017. augusztus 7-én, saját házuk közelében, egy mezőn fotózta kislányát.

“A lányom és én sétálni mentünk a házunkhoz közeli mezőre Dél-dakotai Wakpalában. Megálltunk egy helyen, ahol lefényképeztem lányomat egy sziklán állva…” 

“Az egész fotózás körülbelül 30-40 másodpercig tartott. Nem vettem észre, amikor az UFO átrepült a háttérben, és nem volt semmiféle hangja, amire felfigyelhettünk volna. Amikor megnéztük a négy fotót, hogy milyenek lettek a képek, akkor fedeztük fel az UFO-t. Persze akkor már nem látszott semmi az égen.”

A nő szerint tisztán látszik, hogy a repülő tárgy mozgás közben változtatta az alakját. Vagyis nem lehetett földi szerkezet.

És ezt észlelted már?  Az őrültnek hitt UFO-vadász közzé tette a földönkívüliekről készült fotóját

Számos hasonló felvétel készült már az elmúlt években. Sajnos a legtöbbről kiderült, hogy valamilyen egyszerűen megmagyarázható dolog volt a furcsa sötét tárgy. Madár, felhő, de akadt, ahol csak egy nylon zacskót fújt a szél…

Azonban sok felvétel között mindíg akad egy-két olyan is, amit egyszerűen nem lehet megmagyarázni…