Egy amerikai fotós a Napfogyatkozás előtti éjjel, hosszú expozíciós idővel a Tejútról készített néhány képet, miután átnézte a felvételeket, hajmeresztő dolgot fedezett fel rajtuk…

A fényképész 2017. augusztus 18-án az idahoi Smith Ferry-be utazott, hogy onnan nézze a napfogyatkozást a barátaival. Az első este, hosszú expozíciós idővel a Tejutról is készített néhány képet.

“Amikor a Napfogyatkozás után hazautaztam és 21-én este átnéztem a fényképeket, rájöttem, hogy egy ismeretlen tárgyat is sikerült lekapnom…”

Az expozíció hossza 13 másodpercre volt beállítva. A környéken nem volt fényszennyezés, ami bezavarhatott volna a felvételbe, ennek ellenére valami furcsa volt látható az elkészült képeken. A tárgy halvány nyomot hagyott az expozícióban. Rovar nem lehetett, mert az nembocsájt ki fényt magából, és egészen biztosan villám sem, mert akkor éppen tiszta volt az égbolt.

És ezt észlelted már?  Valódi UFO-landolásba sétált bele egy megdöbbent kiránduló

A fotókon felbukkandó dolog első pillantásra úgy tűnik, minhta egy hatalmas, humanoid alakú, csápos lény lenne, amely az űrben, vagy legalábbis magasan a légkörben lebegve tekereg.

Hasonló hátborzongató dolgot már a Nemzetközi Űrállomás kamerái is rögzítettek 2014-ben. Egyes összeesküvés-elméletek szerint könnyen lehet, hogy a Föld magaslégkörében élő, szinte láthatatlan entitások egyikét sikerült lefotózni. Ezek a lények éppúgy lehetnek, egy eddig nem ismert földi faj képviselői, mint egy másik dimenzióból idevetődött bizarr lények.