Az UFO-vadászok nem is értik miért teszi ezt az űrhivatal, hiszen annyian figyelik őket, hogy szinte esélytelen, hogy ne derüljön ki a turpisság… Ezúttal a napfigyelő műholdak képeibe nyúltak bele, és eltűntettek róluk ezt-azt…

2017. Augusztus 23-án a SOHO napfigyelő műholdak képein csámcsogtak az legismertebb internetes UFO oldalak. A begyűjtött fotókon valami furcsa, sötét folt volt látható a Nap mellett, ami kitakarta a háttérben lévő csillagokat. Az más kérdés, hogy az “ufológusok” arra tippeltek, hogy az indiai védák mítikus Rahuk bolygója lehetett.

Pár napra rá, augusztus 25-ére, érdekes módon a mindenki által hozzáférhető fotók egyik pillanatról a másikra megváltoztak. A korábbi képek eltűntek, helyettük szépen kivilágosított, retusált fotók kerültek fel a rendszerbe. Csakhogy a korábbi változtatokat már régen letöltötték az UFO-vadászok, így könnyedén össze lehetett hasonlítani, mit is változtattak a képeken a NASA munkatársai.

És ezt észlelted már?  Újabb álcázott UFO-észlelés a nemzetközi űrállomásnál

A rejtélyes sötét folt eltűnt a képekről, ráadásul egy ismeretlen objektum is hiányzik, ami több korábbi képen is szerepelt. Vajon mit akart eltikolni a NASA?

Az UFO-vadász portálokon már közismert tény, hogy a NASA szinte az összes fotóját manipulálja, amelyeken oda nem illő dolgokat láthatna a nagyérdemű. Persze felmerül a kérdés, hogy egyáltalán miért teszik közzé ezeket a fotókat. Mivel a Földön kívül készült fotók és videók a nemzetközi törvények szerint közkincsnek minősülnek, azokat mindenki által hozzáférhetővé kell tennie az űrhivatalnak. Ha ezt elmulasztják, vagy trükköznek a darabszámmal, ez könnyen az anyagi támogatásuk megvonásásával járhat… Persze kiskapuk mindíg vannak, ezért úgy fest, hogy egy kis digitális utómunka, retusálás még belefér. Mint látjuk, élnek is a lehetőséggel…

És ezt észlelted már?  Féreglyukat nyitottak a földönkívüliek a Nap közelében