Sok szakértő aggódik, mert az azonosítatlan repülő tárgyak egyre gyakrabban veszélyesen közel repülnek utasszállító repülőgépekhez.

Az utóbbi időben egyre több pilóta számol be olyan eseményekről,  amikor a repülőgépek közelében ismeretlen repülő tárgyak bukkannak fel, vagy ütköznek nekik. Ausztráliában kis híján összeütközött egy UFO egy utasszállító géppel, és egy angol repülőgép pilótája is az utolsó pillanatban rántotta el a gépet az ütközés elől egy hasonló esetben…

A legutóbb Portugáliában számolt be egy ilyen esetről egy fotós, aki a reptér melleti lakása erkélyéről a le és felszálló gépeket fényképezte 2017. július 30-án. A szemtanú szerint a Lufthansa A340-es lisszaboni járata mögött bukkant fel egy ismeretlen objektum igen nagy sebességgel.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli anyahajót fotózott a műhold, mielőtt megszakadt vele a kapcsolat

Először azt hitte, hogy csak egy madár repült bele a felvételbe, így nem is foglalkozott vele. Csak később, amikor az asztali számítógépére letöltötte a képeket, és kinagyította őket, vette észre, hogy a különös tárgy bizony nem madár. De nem is egy másik gép!

“A bíborszínű tárgy mozgás nagyon gyors volt, és egy pillanat alatt a gép mögé került… “

A fotós elküldte a képét a cilvil UFO-észlelésekkel foglalkozó szervezetnek is, a MUFON-nak, hátha ők meg tudják mondani mi lehetett…  Egyelőre nem válaszoltak, de az észlelést iktatták a rendszerükbe.