Nem csak az egyszerű szemtanúk, de már a tudósok is felfigyeltek arra, hogy a nagyobb természeti katasztrófák előtt menetrendszerűen felbukkannak a furcsa fénygömbök az égen.

Az alábbi felvételt 2017 szeptember 7-én, egy nappal a mexikói földrengés előtt vették fel az amerikai/mexikói határon. Rengetegen látták a különös fényeket az égen. Számos videó és fotó is készült, így aligha lehet egyszerű hamisítással vádolni a videó készítőjét.

Úgy tűnik, hogy az ilyen jellegű fénylő, azonosítatlan repülő tárgyak rendszeresen a nagyobb földrengések, vagy vulkánkitürések helyszínei felett jelennek meg. Mintha csak előre jeleznék a közelgő veszélyt. A legutóbbi, nagyobb japán és euadori földrengések alkalmával is felbukkantak, de az olasz földmozgások előtt is feltűntek. Létüket így nehezen lehet megcáfolni.

És ezt észlelted már?  Ferenc pápa meghal, Trump beteg lesz, Putyint lelövik: Nostradamus jóslatai 2020-ra

Vajon csak egy eddig nem ismert geomágneses jelenségekről van szó, mint ahogyan néhány tudós elme feltételezi? De akkor miért nem használják a jelenséget a lakosság figyelmezetésére… Vagy földönkívüli katasztrófa turistákkal van dolgunk? Esetleg a jövőből érkezett kíváncsiskodók figyelik a borzalmas látványosságokat?

Többekben még az is felmerült, hogy a furcsa imbolygó fények egyfajta földi fegyverek, amelyekkel szándékosan gerjesztenek földrengéseket. Bármi is az igazság, sokan kíváncsiak lennének rá…