Több vésett jádekő tábla került elő egy mexikói barlangból, amelyeken olyasmit fedeztek fel a kutatók, ami alapjaiban rengeti meg a világtörténelmet… Vajon fáradtságos és aprólékos munkával elkészített modern kori hamisítvány, vagy valóban az őslakos indiánok faragták több ezer évvel ezelőtt?

Mexikó egyes részein a helyi legendák egy titokzatos „űrhajóról” mesélnek, ami ősidők óta valahol Veracrúz és Puebla város közelében, egy elfeledett barlangban hever. Kutatók egy csoportja néhány hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy utána jár a titokzatos legendának. Körbejárták a vidéket és információkat gyűjtöttek a helyi öregektől, akik még emlékeztek ükapáik meséire. Végül három olyan barlangot azonosítottak be, ahol érdemes lehet kutatni.

Az állítólagos űrhajót ugyan nem találták meg, de az egyik barlangban egészek különleges leletekre akadtak. A spanyol hódítás előtti időkből származó jáde táblákat találtak, amelyekbe érdekes figurákat, jeleket, és jeleneteket véstek egykori készítőik.

És ezt észlelted már?  Rejtőzködő marslakókra bukkantak a Curiosity rover fotóin

Az egyik kövön például egy maja király elé járuló, földönkívülinek tűnő lény látható, amint átnyújt valamit a királynak. A különös kinézetű figura több másik kövön is felbukkan. Nagy feje, hatalmas szemei vannak, és a végtagjain négy ujj látható. Talán ezek a faragványok újabb bizonyítékok lehetnek arra, hogy a távoli múltban valóban a Földre látogattak a földönkívüliek, akiket manapság csak ősi idegeneknek nevezünk? Erik Von Daniken a paleoasztronautika atyja alighanem zokog az irigységtől, hogy nem ő fedezte fel a különös jáde faragványokat.

Az egyik kutató, José Aguayo, elmondta, hogy a mexikói Institute of Anthropology and History (INAH) tudomást sem vesz a felfedezésről, mert szerintük a köveken látható ábrák ellentmondanak az írott történelemnek. De ezen nem csodálkoznak, mert ha kiderül, hogy valóban az idegenek segítették az emberiséget a korai időkben, vagy talán még később is, át kellene írni a világtörténelmet. Tudósok ezreinek válna semmivé az eddigi munkája. Ez pedig tudományos körökben nagy presztizsveszteség lenne. Inkább úgy tesznek, mintha a leletek nem is léteznének, mint ahogy több száz hasonló felfedezést söpörtek már eddig is a szőnyeg alá, csak hogy védjék a szintén csak találgatásokon alapuló őstörténelmet… Vajon meddig akarják titkolni ezeket a dolgokat?

Forrás: www.diariocambio.com,

És ezt észlelted már?  Rejtélyes fénygömbök jelentek meg Budapest felett