Túléltünk már néhány elképesztő világvégét, de ez most tényleg végzetes lehet. Legalábbis ha hinni lehet az önjelölt prófétáknak…

Szombaton egy kisbolygó fogja elpusztítani a Földet – ha igaz, amit a keresztény számmisztikus állít. David Maeade elméletével több lap, a Washington Post, a Fox News és a The Sun is foglalkozott, eszerint egy kisbolygó, a Nibiru pusztítja el a Földet szombaton. – számolt be róla a ripost.hu.

A számmisztikus rendkívül összetett elmélettel állt elő, amihez a Bibliában talált bizonyítékot: Lukács könyvében a 21:25-26 fejezet jósolja meg az állítólagos apokalipszist: „csodálatos jelek fognak mutatkozni a Napban, a Holdban és a csillagokban, a Földön pedig a viharos tenger hullámai zúgnak. A nemzetek megrémülnek, tanácstalanságukban kétségbeesnek, és összezavarodnak. Az emberek elájulnak, sőt meghalnak rémületükben, amikor látják, hogy mi közeledik a föld lakosaira.”

Meade elméletét a Nibiru bolygó létezésére építi, amit még senki sem észlelt. Szerinte a bolygó miatt söpörtek végig a földön egyre nagyobb földrengések, és alakultak ki minden eddiginél nagyobb viharrendszerek az utóbbi években és napjainkban is. A szent könyvet és napjaink valóságos eseményeit összevetve David Meade azt állítja, hogy a nemrégiben elmúlt teljes napfogyatkozás, (augusztus 21.) és a Harvey hurrikán (augusztus 25.) pusztítása mind e világvége előjelei.

És ezt észlelted már?  Hátborzongató jóslat: Végzetes napvihar közelít a Föld felé

Sőt, a szeptember 23-ai bolygó együttállást is a bizonyítékok közé sorolja. A prófécia szerint a Szűz és az Oroszlán csillagjegyek játszanak majd fontos szerepet a jóslat beteljesülésében. Az említett nőt jelképezi a Szűz csillagjegy, a csillagkorona pedig az Oroszlán. A Hold szeptember 23-án épp a Szűz „lába” alatt lesz, elhozva a pusztulást.

Persze az elméletet több kollégája és a NASA is cáfolta.