Elképesztő videót készített egy UFO-vadász pár napja. Ezen világosan látszik, amint egy ismeretlen repülő tárgy felrobban, majd lángolva zuhanni kezd a Föld felé…

A különös felvételt Francisco Garcia készítette 2017. szeptember 25-én a chilei Santiago felett. Alkonyatkor az égbolt egy távoli pontján felbukkant egy fénylő pont, amit a férfi rögtön videózni kezdett. Ahogy ránagyított, kiderült, hogy egy zuhanó tárgyat sikerült kiszúrnia, ami pillanatokkal azelőtt robbanhatott fel.

A felvételen világosan látszik, hogy a robbanás után a repülő objektum lángolva zuhani kezd. Ráadásul teljesen véletlenül még egy repülő is átszállt a felvételen, ami azért is érekes, mert össze lehet hasonlítani a zuhanó tárggyal, így biztos, hogy nem egy hasonló gép járt pórul. A felvételt elemzők szerint az egész úgy néz ki, mintha a felrobbanó járművet egy menekülő kapszula hagyná el. Mások viszont inkább meteoritra, vagy visszatérő űrszemétre gyanakodnak. Bár ezekhez azért elég lassúnak tűnik a zuhanó tárgy sebessége. Többen úgy vélik, az idegenek egyik űrhajója szenvedhetett balesetet, de a pilótának sikerült elhagyni a a lángoló ufót.

És ezt észlelted már?  Fekete UFO száguldott elő abból a viharfelhőből, amelyről épp videó készült